Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest hlavy a modřiny na lýtku

Od: gabina78 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den potřebovala bych poradit (je mi 16) pořád mě bolí hlava hlavně na čele a v oblasti spánků když jsem smutná nebo rozčilená tak mě to bolí tak hodně jako kdyby mi ta hlava měla bouchnout a je mi na omdlení pak ze zadu na lýtku se mi dělají boule na tom je modřina a třeba trvá měsíc než to zmizí dělá se mi to od prázdnin a měla jsem to jednou i vepředu ale nikam jsem se nebouchla. Od dubna beru antikoncepci myslíte že to muže to být z toho?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska*
hodnocení

0x

Ahoj, já bych se nedivila, kdyby to bylo z antikoncepce. Já ji přestala brát, protože jsem také měla zdravotní problémy (bolesti hlavy, křeče v nohou, syndrom suchého oka..). Všechno pak vymizelo. Zkus se podívat do nežádoucích účinků antikoncepce, kterou bereš.

gabina78
hodnocení

ale beru jí od dubna a to byl klid, všechno začalo až teď

liska*

Já začala mít problémy až po roce braní antikoncepce, předtím jsem byla naopak spokojená, protože se mi ustálila perioda a vyčistila se mi pleť. Zkus to zkonzultovat s gynekoložkou a antikoncepci ber co nejšetrnější - s nízkým obsahem hormonů.

sargo*
hodnocení

0x

To by mohla být i porucha krvetvorby, běž s tím k doktorovi (raději dřív než později) - ať už je to to nebo to, takovéhle věci se nevyplácí nechat dozrávat :) I hormonální antikoncepce je několik druhů, pokud by to bylo z toho a chtěla bys jí ještě dát šanci, no a nějaké ty krevní záležitosti, těch je tolik, že těžko říct, co by s tebou prováděli, ale i tam platí, že raději dřív než později :)

martinaa*

Ja se obavam, ze s temito problemy ji nikdo zadnou HA nedoporuci. Jsou proste zeny, co HA uzivat nesmi...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]