Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internetové stránky zdarma a jednoduše

Od: anzionka® odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

měla bych dotaz. Kde bych našla stránku, na které si mohu založit ZDARMA své vlastní internetové stránky, bez nějakých poplatků či registrace? Vím, že jich je hodně, ale nějak se v nich neorientuji, které jsou podle vás nejlepší? Jde mi také o to, aby tam byl nějaký výběr grafiky. A jak se vlastně tyto stránky spravují? To musíte mít něco uloženo v pc? Díky všem.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

stribrnak*
hodnocení

0x

můžete zkusit tyto,jsou zdarma do urřčité velikosti mgb

google.cz/...

doplněno 16.10.11 09:09:

respektive zde

google.cz/...

almira*

Já jsem začínala s webem na websnadno. cz A pak jsem si udělala nový web na www. webnode . cz a jsem nadmíru spokojena. Od zimy mám doménu placenou ale není to nutné! Zadarmo jsem fungovala kolik let a teď jsem chtěla svou registrovanou a dobře přístupnou adresu a tak stačilo zaplatit asi 300kč/rok a mám svou adresu: www.canniger.com - můžete mrknout ... Doporučuji - dovolí vám vytvářet ankety a další bez složitého vkládání přes blueboard a kupu zajímavého...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]