Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna doby fixace v průběhu splácení hypotéky

Od: praethorian* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

at jsem hledal jak jsem hledal nenašel jsem odpověď na otázku, zda lze v průběhu splácení měnit dobu fixace úrokové sazby.

Napr.: při založení hypotéky 3 roky, po uplynutí této doby, změnit fixaci na 5 let. Nebo bude fixace úrokové sazby pořád 3 roky?

Děkuji. Uvažuji o hypotéce od CSOB.

Hezký den,

P.B.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bizon*
hodnocení

5x

Buďte zdráv!

Pokud jste hledal a nenašel, pak bych vás ve výpravě do Afriky nevzal, páč to je základ.. Samozřejmě, že po uplynutí fixace nejen, že můžete měnit dobu dalšího splácení - fixace, ale i měnit banku.. Takže máte možnost mnohem lepších podmínek právě v období, kdy budete moci žádat písemně o změny, každá banka vám písemně oznámí náležitosti a je na vás, jak dál.. Jen upozorňím, že na změny máte relativně krátké období, takže to chce ohlídat a nezaspat, některé finanční ustavy to mají tak vychytané, že pokud nedostanou od vás písemně změnu, tak plynule pokračujete ve stavajících smlouvách a ještě vám mohou navýšit urokovou sazbu..

Hezký den, dnes má být sluníčkový, Bizon

praethorian*
hodnocení

Zdravím Vás,

super děkuji moc. Jsem rád, že to tak jde a moc jste mě potěšil.

Hezký den,

Petr

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]