Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
před rokem jsem pracovala v jedné pojišťovně. Po roce mi přišel dopis, že jim dlužím 16 500kč.
4 500kč je vrácení provize za zrušení smluvy jednoho pojištěného, s tím jsem počítala.. to je riziko pojišťování. Další 2 000kč je za registraci u České národní banky.
10 000kč je zvláštní provize za výkon, který jsem prý ani neměla, tudíž mi peníze neměli ani posílat, ale to jsem já nevěděla a že je budu vracet, to už vůbec ne. Manžerka mi měla dát k podpisu provizní plán, ale ten jsem nikdy neviděla a nepodepsala.
Má teď pojišťovna nárok po mě vyžadovat těčh 10 000kč, když jsem o tom nebyla informována a byla to spíše chyba manažerky, která už mimochodem u pojišťovny pár měsíců nepracuje?
A dopis přišel jen do schránky, žádný doporučený do vlastních rukou a nic takového.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.