Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
zařizuji si svoji provozovnu s pedikúrou,manikúrou a nehtovou modeláží,hygiena po mě žádá sterilizátor,ale na školení mi bylo doporučeno,že stačí ultrazvuková lázeň.Víte někdo,co je teda potřeba,protože sterilizátor stojí kolem 10000,- a ta lázeň kolem 2000,- tak by bylo fajn,kdyby stačila jen ta lázeŇ.Pokud někdo ví,jak to je tak předem děkuji za odpověď.
Atid, našla jsem pouze předpisy, jak musí být vybavena provozovna - stavebně/hygienická dokumentace. O přístrojích tam není ani zmínka. Jediné, co jsem našla pro sterilizátory/sterilizaci, bylo pouze pro zdravotnická zařízení a domy s pečovatelskou službou. Být vámi, pošlu dotaz na hlavní hygienickou stanici do Prahy - vyplňte formulář na jejich webovkách. Přímo se dotázejte, jaké jsou v tomto směru požadavky a jaký zákon, vyhláška či norma toto upravují. Budete aspoň v obraze a vaše místní hygiena vám pak nebude moci diktovat, pokud máte pravdu vy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.