Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Antikoncepční tělísko

Od: roko20* odpovědí: 2 změna:

Chtěla bych se zeptat zda máte zkušenost s antikoncepčním tělískem? A které je dobré a zda jsou dobré i ty levnější?

doplněno 20.10.11 21:28:

Ještě jsem se chtěla zeptat,když mám miom tak doktor pořád doporučuje tu drahou Mirenu a nevíte tedy někdo,jestli ty levnější jsou také na to dobré?6000kč mi přijde hodně zaplatit najednou.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

0x

Zkušenost nemám, ale nikdy jsem o něm neslyšela nic špatného (je-li řeč o nehormonální variantě). Velmi pěkný shrnující článek je tady:

antikoncepce.cz/...

Levnějších bych se nebála, cenu v tomto případě dělá značka nebo fakt, že místo mědi je použité stříbro nebo zlato, což je plus snad leda v případě alergie na měď. Osm stovek na pět let, to je pohádka :)

myse*

Mám osobní zkušenost - a to velmi dobrou. Nebála bych se toho. Je to levné, spolehlivé a nemusím na nic myslet. A nervu do sebe hormony...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]