Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Za jak dlouho po laparoskopii se můžu koupat?

Od: klima® odpovědí: 4 změna:

Byla jsem se slepákem na laparku a zajímalo by mě, kdy se už budu moci koupat (ne sprchovat, ale opravdu koupat ve vaně).

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

2x

Jistě vás informoval lékař a dostala jste papír kde je vše napsané, pokud ne tak je něco špatně. Jako laik bych řekla týden. Neuspěchejte to, ač nto vypadá jednoduše přece jen je to operace a zásah do organismu.

krkovicka*
hodnocení

0x
Zřejmé až odpadne steh.Zkusila bych to po týdnu.Byla jsem taky na laparoskopii a mohla jsem se jen týden sprchovat ;)
hodnocení

Aha, tak to už je dobré. Dneska jsou to tři týdny od laparoskopie a jediné, co mi řekli při propouštění bylo "chvíli jen sprchovat". No, je to na nic, když člověk neví, co tou "chvílí" mysleli :D

krkovicka*
Nejspíš jemně sprchovat ranku.Dělá se to,ještě když tam jsou stehy,aby se zaschlá krev vymyla a jizvička promasírovala.Nyní hupsněte do vany,zda už ránu máte klidnou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]