Nejste přihlášen/a.
Když máme s kamarádkou přespání prostě vždycky so ho užijem ale trochu jinak než většina kamarádek prostě se bavíme, zpíváme a tak ale pak si vlezem na jednu postel a obejímáme se prostě cítíme že jedna druhou potřebujeme někdy občas přemýšlím jestli je to normální. Co myslíte?
Vzhledem k tomu, že píšete "přespání", myslím, že jste ještě na základce... V tom případě na tom nevidím nic divného. Já kolem třinácti, čtrnácti let měla také kamarádku "na život i na smrt", psaly jsme si obě deník, a pak si ho v posteli četly, milovaly jsme obě Belmonda, a snily o tom, jak si ho vezmeme . Prostě holčičí tajemství, sdílení. Obě možná cítíte nedostatek fyzického kontaktu z rodiny, a tak se potřebujete. Prostě myslím, že je to ok a že je fajn, že máte jedna druhou. ..
Ne nemilujeme se, jsem nejlepší kamarádky a ano jsme na základce. A obě sme na kluky nejsme lesbičky.
No prima, tak jsem se strefila . Buďte vděčná., že máte blízkou "duši", se kterou můžete vše sdílet... A já Vám moc děkuji, vyvolala jste mi 35 let staré vzpomínky na mou kamarádku (ten Belmondo, jak jsem psala
...) Opravdu je to skvělé mít takovou kamarádku, jsou to vzpomínky na celý život. Tak si to užívejte, a važte si toho! Hezký rok s kamarádkou! L>
Kamarádské objetí neni nic zvrhlého ani nenormálního. Oběma dodá trošku životní energie od toho druhého. A navíc je to projev toho, že nás ten druhý "nějak" potřebuje a má rád. Važ si této kamarádky...
Společná postel s objímáním podle mne ke kamarádství moc nepasuje.
doplněno 01.01.13 15:44:Prostě mám o kamarádství jinou představu. Intimnosti (snad s výjimkou svěřování) podle mne ke kamarádství nepatří.
Ahoj.
Buď ráda, že máš takovou kamarádku. Jsi na základní škole, v objímání a trávení času v posteli nevidím nic špatného. Říkáš, že si společně i zpíváte, to je moc pěkné. Také jsem v dětství jednu takovou kamarádku měla (kde je jí konec?
).Vašeho kamarádství si važ, často se rozplyne jako pára nad hrncem, zůstanou jen pěkné a úsměvné vzpomínky.
Přeji vám oběma hodně společných chvil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.