Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsme si s kamarádkou bližší

Od: maky* odpovědí: 13 změna:

Když máme s kamarádkou přespání prostě vždycky so ho užijem ale trochu jinak než většina kamarádek prostě se bavíme, zpíváme a tak ale pak si vlezem na jednu postel a obejímáme se prostě cítíme že jedna druhou potřebujeme někdy občas přemýšlím jestli je to normální. Co myslíte?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Vzhledem k tomu, že píšete "přespání", myslím, že jste ještě na základce... V tom případě na tom nevidím nic divného. Já kolem třinácti, čtrnácti let měla také kamarádku "na život i na smrt", psaly jsme si obě deník, a pak si ho v posteli četly, milovaly jsme obě Belmonda, a snily o tom, jak si ho vezmeme ;). Prostě holčičí tajemství, sdílení. Obě možná cítíte nedostatek fyzického kontaktu z rodiny, a tak se potřebujete. Prostě myslím, že je to ok a že je fajn, že máte jedna druhou. ..

maky*
hodnocení

Ne nemilujeme se, jsem nejlepší kamarádky a ano jsme na základce. A obě sme na kluky nejsme lesbičky.

No prima, tak jsem se strefila :). Buďte vděčná., že máte blízkou "duši", se kterou můžete vše sdílet... A já Vám moc děkuji, vyvolala jste mi 35 let staré vzpomínky na mou kamarádku (ten Belmondo, jak jsem psala ;)...) Opravdu je to skvělé mít takovou kamarádku, jsou to vzpomínky na celý život. Tak si to užívejte, a važte si toho! Hezký rok s kamarádkou! L>

hop®
hodnocení

1x

Kamarádské objetí neni nic zvrhlého ani nenormálního. Oběma dodá trošku životní energie od toho druhého. A navíc je to projev toho, že nás ten druhý "nějak" potřebuje a má rád. Važ si této kamarádky...

maky*
hodnocení

Vážím moc, mám jí ráda. :)

ohneta*
hodnocení

0x

No třeba se milujete, na tom není nic nenormálního.

hm*
hodnocení

0x

Pro lesbičky to normální je. :)

dericcaster*
hodnocení

0x

Podle mě je zbytečné si z toho dělat těžkou hlavu. Žijeme v liberalní společnosti, tak bych to neřešil. Prostě si užívejte života a ono se to nějak vyvine...

iz*
hodnocení

0x

Společná postel s objímáním podle mne ke kamarádství moc nepasuje.

doplněno 01.01.13 15:44:

Prostě mám o kamarádství jinou představu. Intimnosti (snad s výjimkou svěřování) podle mne ke kamarádství nepatří.

lolec

V dnešní době mi to i normální přijde :). By jste nevěřil(a), kolik znám kamarádek, které se líbali s jinou holkou a normálně jsou na kluky ;). Vítejte v roce 2013 :)).

hodnocení

0x

Záleží na tom, kolik je vám oběma let. Pokud procházíte pubertou, budu si o tom myslet úplně něco jiného, než bych si myslela, pokud by vám bylo třeba třicet...

doplněno 01.01.13 16:34:

Pak není co řešit. Přeji vám, aby vám přátelství vydrželo hodně dlouho.

ron*
hodnocení

0x

Ahoj.

Buď ráda, že máš takovou kamarádku. Jsi na základní škole, v objímání a trávení času v posteli nevidím nic špatného. Říkáš, že si společně i zpíváte, to je moc pěkné.:) Také jsem v dětství jednu takovou kamarádku měla (kde je jí konec?*nevi*).Vašeho kamarádství si važ, často se rozplyne jako pára nad hrncem, zůstanou jen pěkné a úsměvné vzpomínky.

Přeji vám oběma hodně společných chvil.

figurek*
hodnocení

0x

je to úplně normální. Nijak se tím neznepokojuj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]