Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena za plombu

Od: olaf71* odpovědí: 10 změna:

dnes jsem absolvoval vrtání zubního kazu a osazení bílou plombou. Kolik takový stomatologický zákrok stojí u Vás?

já platil 900 Kč.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ann*
hodnocení

1x

Rozhodně záleží na tom, jak "velká a náročná" je to plomba! Cena se pohybuje dle mého cca od 400,- do 1500,-

hodnocení

0x

Ještě vloni jsem plati 300 Kč u naší paní doktor. V okolí se platilo 500 Kč.

hodnocení

0x

zákroky u stomatologu se nikdo nevyzná, u nás platíme i za černé plomby!

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Olafe, já platím za bílou cca 750-850 Kč i s injekcí. Docela palba.

Mimochodem, u naší paní zubařky si nemůžeš vybrat - prostě zaplatíš. Černá 400, bílá od 700.

olaf71*
hodnocení

já to dávám bez injekce, nejsem ženská ;)

cyril*
hodnocení

0x

Většina cen je dnes smluvních, ale obecně a u mě platí, že tento zákrok je hrazen z pojištění a materiál podle druhu a ceníku.

hodnocení

0x

Moje platby? Plnění kanálku 500, nástavba-500, přeplombování z amalgámu na bílou /osmička/ 500.

hodnocení

0x

Platila jsem před měsícem za bílou přední plombu 500 Kč + 30 Kč jako poplatek u lékaře. Injekci jsem nedostala. Za ty amalgámové se u nás zatím neplatí. Říkám: ZATÍM! Kdo ví, jak to bude dál.*cert*Jaga.

hodnocení

0x

Injekce jsou u nás samozřejmostí a zdarma. 30 kč při každé návštěvě neplatím. Jen poprvé, ale teď už ne.

olaf71*
hodnocení

tak jsem byl na druhé plombě a abych neremcal tak ta byla za 1300 Kč. Pak že se lékaři mají špatně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]