Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Půjčka od Via SMS

Od: pietrop odpovědí: 3 změna:

Zdravim, máte někdo zkušenosti s půjčkou těchto stránek:www. viasms.cz? Pakliže ano, jaké. Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nezlobte se na mne...ale číst umíte?

Půjčit si např.10tis na 30 dní...a splatit 12tis?

Na to nemusíte mít VŠ ekonomického směru...aby jste pochopila že je to hovadina...a lichva.

pietro*
hodnocení

10tis za 30 dní vrátit 11tis, ale mně nezájímá, že to je lichva, mě zajímá jestli s tím někdo má zkušenosti.takže polopatě, jestli si někdo od nich už půjčoval.;)

hankauk*
hodnocení

0x

Zkušenosti s tímto nemám, ale co jsem tak četla na jejich webovkách, nebála bych se toho. Registrace stojí pouze korunu. Na první půjčku vám dají pouze 4500 Kč. To chápu, chtějí si ověřit, zda jste schopen platit zpět. Jako lichva mi to nepřijde. Jde jen o nabídku, která reaguje na poptávku. Občas potřebujeme peníze co nejrychleji a pokud nemáme kreditku, tak je jasné, že tohle pomůže. Samo, že se dá půjčit třeba u rodiny berúročně. Takových společností, které půjčují rychle, bez ručitele a s vyšším úrokem je všude ve světě dost. Víte dopředu, kolik si půjčujete, na jak dlouho a kolik zaplatíte zpět. Ev. kolik zaplatíte za prodloužení doby splácení. Je to vše, co potřebujete vědět. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]