Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Verbální projevy - mimika

Od: millande odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,neznáte někdo nějakou stránku kde bych se mohla naučit nebo počíst základní verbální projevy tj. mimiku?

Docela mě to zajímá zda to jde rozpoznat či naučit se.

Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

mimika jsou NEverbální projevy... verbální je,co vyjadřuješ slovy... neverbální jsou gesta, postoje, mimika atd.

sargo*
hodnocení

3x

Taky jsem to četla jako miminka *smich* A už jsem měla takovou pěknou odpověď rozmyšlenou, než mi to došlo... :-D

Jak už tu zaznělo, jde vám spíše o projevy neverbální :) Jste autistka nebo něco podobného? Pokud ano, pak taková cvičení jsou, ale nic lepšího než dostanete v poradně na netu nenajdete. Pokud nejste, pak ty "základní"docela určitě rozpoznáváte správně. Pořádají se kurzy verbální a neverbální komunikace, protože však jde o komunikaci, po netu to určitě nepůjde :) Bohužel neexistuje žádný univerzální návod ve smyslu "zacukalo víčko, což znamená, že... přehodila si nohu přes nohu, což znamená, že...". Je to příliš komplexní záležitost :) Pokud nechcete na kurz, tak prostě - všímat si, všímat si, všímat si; a ne jen jednotlivostí, ale hlavně celku, skládat si věci do kontextu.
zbynekmlcoch.cz/...
- jenže tak jednoduché to není... :)
Do vyhledávače zadej "neverbální komunikace"nebo "neverbální projevy". :)

hop®
hodnocení

2x

Existuje spousta knížek na téma "řeč těla"...

ladinpraha*
hodnocení

1x

Trošku se ti pletou pojmy.

propojeni.cz/...

hodnocení

0x

A nejlépe Ti poradím já. Já totiž přečetla otázku takto: "Verbální projevy miminka". Říkám si, kruci písek, to je zase nějaké zázračné mimino, co se projevuje verbálně, hned po narození. Pak jsem si přečetla, že se chceš rozpoznat verbální projevy toho miminka, a naučit se to v nějaké knize. A kdyby přede mnou neodpověděli jiní, tak milý millande, snad ani nespím, protože mi bude vrtat v hlavě, jak se verbálně projevuje to Tvé miminko.

hop®

Suzy, třeba "Uáááááááááááááá!" *smich*

millande
hodnocení

Já se spletla, děkuji za tip :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]