Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Divadelní hra Racek

Od: boruvka* odpovědí: 2 změna:

Chci se zeptat, jestli někdo z Vás nebyl na divadelní hře Racek ve Stavovském divadle? Uvažujeme, že tam půjdeme, ale když jsem chtěla zarezervovat vstupenky na internetu, zarazilo mě, že je tam napsáno, že hlediště je umístěné na jevišti a sedadla nejsou číslována. Nedokážu si to moc představit, a tak se chci zeptat, zda jste tam někdo nebyl a nemohl by popsat, jak to vypadá? :) Díky moc!

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

moxa*
hodnocení

1x

Na Rackovi jsem zatím nebyla, ale byla jsem jinde na jiných hrách a seděla na jevišti. Vypadá to většinou tak, že na jevišti je pár řad židlí (poschoďovitě) koukáte vlastně do hlediště a herci využívají částečně zbytek jeviště a částečně hlediště a ostatní zázemí.

Ve Strašnickém divadle se tak hraje často - je pak vynikající kontakt s divákem a mnohem víc prostoru pro herce i atmosféru.

U Racka si to lidi tolik nechválí - viz názory zde:

i-divadlo.cz/...

Což neznamená, že se vám to nebude líbit.

boruvka*
hodnocení

Mooockrát Vám děkuji za odpověď a zároveň za tip na odkaz, o této stránce jsem nevěděla, a jsem ráda, že jsem se o ni dozvěděla, jelikož jsou tam hodnocení přímo od diváků, což je opravdu super. :) Mně příjde, že si tam to sezení na jevišti většina lidí chválí, až na pár výjimek. Musí to být zvláštní, jsem na to zvědavá. :) Ještě jednou moc děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]