Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nápad na profil facebooku

Od: mariskam* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli někdo nemáte zajímavý nápad na profilovku FB, myslím že ta moje už potřebuje změnu..ale nemám nápad. A Taky jestli by mi někdo nemohl poradit jednoduchý program na úpravu fotek:) Děkuju M.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Navrhuju Facebook přestat používat ;)

Existuje x programů na úpravu fotek, například Photofiltre, Gimp, Zoner Photo Studio nebo IrfanView, XnView, a další...

Ano, úplně mě mluvíš z duše. Oč by bylo méně "důležitých" problémů, kdyby nebylo FB. A profilovka na FB je fakt děsně důležitá věc.

hodnocení

0x

Velmi důležitá věc, řešit profilovku. Vemte foťák, stoupněte si před neutrální pozadí, obraťte foťák na sebe, vyfoťte si ksicht nebo obličej a fotku dejte na FB...

vojtas*

Asi tak :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]