Nejste přihlášen/a.
(spolužačka)...Která mi řekla, že nechce chodit s klukem ze třídy...?...Jsem se do ní zamiloval...A nějak se toho nemůžu vzdát...
Ono to ale není vůbec špatný předsevzetí, nechodit s klukem ze třídy. Vem si, že to nedopadne a budete tam na sebe ještě kdo ví jak dlouho koukat... zásada "co je v domě není pro mě" je velmi rozumná. Spíš tomu dej nějaký čas, aby sis mohl být jistý, že to není nějaké přechodné okouzlení, zatím se jí jen tak nenápadně snaž dokázat, že jsi úžasný a nejúžasnější, a pak to zkus, a znovu, a ještě.
Víš, v tom věku jsme také nechtěly kluky ze třídy. Byli pro nás až příliš známí, všední, okoukaní. Stejně jako my se klepali před písemkou, občas něco vyvedli, něco neuměli, měli průšvih. A právě to, že jsme je tak dokonale znaly a každý den viděly plno hodin, kazilo jejich hodnotu. Byli to pro nás spíš takoví bráchové, nebo dobří kamarádi. Nic víc. My si vysnily kluky jemné, chytré, zábavné... a ty jsme viděly jinde. Buď v souběžné třídě, nebo ve vyšších ročnících.
Pokud to ta dívka takhle myslí, já ji chápu. Netlač na ni a pokud svůj názor nezmění, jistě si časem najdeš děvče z jiné třídy, které bude stejně prima a budeš si s ní skvěle rozumět. Jaga.
A i když mám velikou spoustu známých, věř, že znám jenom jeden manželský pár, který chodil po celou dobu do stejné třídy. Ale i ti se dali dohromady až někdy ve dvaceti, kdy už z té společné třídy byli dávno pryč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.