Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolí mě uši i když jenom trochu fouká

Od: katka79 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den potřebovala bych poradit už se zase trochu ochladilo a mě vždycky začnou bolet uši i když jenom trochu víc fouká nevíte co s tim? je to nepříjemné a to je teprve podzim nevim co budu dělat v zimě čepici nosit nechci :/ byly jsme na těláku venku a jak jsme běhaly tak jsem je pak měla trochu zalehlý a chvilkama mě pobolívaly

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Mam to same:) Obzvlast po behu ci na kole ve vetru se minim radosti zbridit. A ackoli jsem cepice vzdy nesnasela (v puberte jsem si pripadala trapne s cepici:D), dnes nosim cepici rada a pomaha mi. Muzete mit potize jak se stavbou ucha, tak i klidne chronickymi bolestmi ci zanetem ucha ci az celistniho kloubu (ale to by Vas zuby i dasne). Zrejme jste citlivejsi nez okoli, a je mnoho lidi, kteri nosi celenku celorocne mimo horkeho leta. Proste jim staci mirny vetrik a uz je boli usi. Chapu, ze cepice je nepohodlna, ale ve Vasem pripade bude zrejme nezbytna, nebo aspon ta celenka. Byla by hloupost riskovat vlastni zdravi.

Zkuste si take prikladat na okoli ucha teple obklady.

hodnocení

0x

Bolesti ucha při větru vyřešila naše dcera při běhání špunty / používá je i v letadle/ do ucha. Nakonec si na běhání brala sluchátka a poslouchá hudbu. Na horách má také v uchu špunt, chladný vítr jí vadí.

Viky

raadek*
Já si Katko dávám do uší obyčejnou vatu. Není vidět a pomáhá. R.

bingo*
hodnocení

0x

proč nechcete nosit čepici?Dneska je na výběr spousta typů.Jde jen o to, aby se vám, díky tomu být za krásnou,něco nevyvrbilo na stáří.

polinek*
hodnocení

0x

,,stačí si dát kousek vaty do jednoho ucha vyzkoušej to ,,říká se to.

krkovicka*
hodnocení

0x
Taky jsem nechtěla nosit nikdy čepici a dnes když mi je skoro 30let,tak mám v šupleti čtyři kulichy.Přes hlavu uniká až 40% tepla(to jsem četla) a je to fakt.I když mám vlasy do půl zad,tak jí nosím už kvůli tomu,že se lehce nachladím a mám rýmu.Nikdy jsem nechápala v pubertě kamarádky které se chytaly za uši,že jim bolí-mrznou.Nikdy jsem to nezažila...Teď mám čepici a jsem v klidu už kvůli teplu.Není to vůbec trapný.Kluci jsou v tom sexy,aspoň pro mě.
doplněno 09.10.11 01:32: Jé Vy jste katka.No ale to nemění nic na situaci,že by i Vám slušel nějaký ten klobouček ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]