Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nešťastně zamilovaná do ženatého

Od: zamilovana* odpovědí: 29 změna:

Promiňte, jsem tu zaregistrovaná, ale nechci dnes psát pod svým nickem. Jen se musím svěřit. Jsem tak nějak nešťastná. Zamilovaná do ženatého, o hodně staršího nadřízeného. Ale on je báječný. Smějeme se spolu, miluji jeho smích. On se směje očima. Jeho oči, hlas, ruce, jeho smích *srdce* Je tak hezký a vzdělaný, inteligentní. Proč, proč, proč? Strašně chci být s ním, myslím na něj pořád. Jsem prostě zamilovaná jako puberťačka. Koukám na jeho fotky a přemýšlím nad každým dotekem, nad každým stiskem ruky, co mezi námi kdy byl a buší mi srdce a mám horko v hlavě. Viděli jsme se v pátek, uvidím ho v pondělí, ale já nemůžu čekat. Všichni se těší na víkend a já počítám minuty do pondělka! Až ho zase uvidím, až se na mě zase usměje. A vem čert ten věk a postavení, ale co ta jeho žena. Tohle přece nejde. Ale já strašně chci, aby mě měl rád. Vymýšlím tisíc záíminek, proč s ní mluvit, proč se na něj usmát, aby se on usmál na mě. Je to můj král. Jsem do něj prostě šíleně, nešťasntě zamilovaná :(*plac*

29 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Největší varování - je ženatý, a protože se svou ženou setrvává a nic se o něm v práci nešušká, tak jistě je ženatý přiměřeně šťastně. Nebo aspoň spokojeně. Podívejte se na to obráceně - byla byste jeho ženou a jak by se Vám líbilo, když by po něm v práci mladé a namalované samičky "jely"? Tak to nedělejte ani Vy. Stejně to není zamilovanost, taková ta klasická, ale spíš se to vyvinulo z takové Vaší podřízenosti, úcty k němu a také tím, že jej vídáte denně. Něco podobného bylo, když se 17 leté studentky zamilovaly do profesora, nebo ve fitcentru do trenéra. Prostě spíš Vám ten člověk imponuje, hezky se chová, hezky se obléká...,ale nenamlouvejte si , že to je hned láska z Vaší strany. Nevím, zda jste vdaná, ale pokud ano, rozbila byste dvě rodiny. A kdoví, jak by vám to spolu klapalo, je o hodně starší než Vy, za deset let byste třeba se chtěla jít někam pobavit a on sedět u televize. Věku neporučíte. A možná byste se divila, že i ten Váš "král" bude jednou nerudným dědkem.

Vybodněte se na to, neposkakujte kolem něho a nechovejte se jako dívenka z červené knihovny. To je pod Vaši důstojnost. Jistě si najdete partnera, se kterým Vám bude dobře a na svůj idol si časem ani nevzpomenete. Vím, práce se hledá moc obtížně, ale ulevilo by se Vám, kdybyste změnila místo, nebo aspoň oddělení, abyste ho pořád neměla na očích. Zajděte se pobavit, do kina, třeba s kamarádkami a přestaňte na něho myslet. 1. Je starý. 2. Je ženatý 3. Je to Váš šéf. Tak se podle toho chovejte. Přeji dobré rozhodnutí. *placni* Jaga.

zamilovana*
hodnocení

Děkuji, tohle je zajímavá odpověď. Vždycky jsem si přála partnera, kterého budu moct ctít. Potřebuji si ho vážit a tohohle muže si hrozně vážím, proto jaký je. Jeho vzdělání, zájmy, politické názory, kulturní přehled a v neposlední řadě humor se tolik podobají mým, že si máme donekonečna o čem povídat. Není starý, sice jeho věk není malé číslo, ale není starý. Já jsem tedy naproti tomu asi hodně mladá, no - není mi ani pětadvacet. Jemu je dvakrát víc než mě. Vdaná nejsem, nikoho nemám, ale už dlouho jsem k nikomu necítila to, co k němu. Podotýkám, že jsem v létě pár týdnů randila s jedním klukem, ale žádná jiskra, tak jsem to vzdala. Pak jsem si s několika kluky psala, ale je mi to proti srsti, seznámit se přes inzerát. Jsem hodně mladá na to, abych hledala štěstí na seznamkách. Dosud můžu doufat, že toho pravého najdu v reálném životě. A teď se mi zdá, že jsem ho našla. V pondělí s ním zkusím prohodit pár slov, nevinně, jen abych zjistila, jestli si chce se mnou povídat. Myslím, že to nejlepší, co ted můžu udělat, je být s ním, protže mě to zatím stačí a jemu a jeho ženě to nijak neškodí.

Tak v tom věku vidím ten největší problém. Tedy kromě toho jeho závazku. Vám bude 50, to jsou ještě ženy kočky, plné elánu a sil, jemu bude 75 a budete mu vynášet bažanta. Neurazte se proto, nemyslím to zle, ale takový věkový rozdíl je většinou na nic. Podívejte se na naše různé rádoby "celebrity", třeba, jak nešťastně to funguje u pana Menzela a té slípky, co mu soustavně zanáší. Manželé by měli svorně v lásce zestárnout a ne aby jeden byl diblík a druhý vykopávka. Neznám Vás a nechci Vám kazit štěstí, ale jděte od toho pryč, fakt to nemá reálnou budoucnost. To jako 25 letá slečna vážně nemáte na víc, než na 50 letého "KRÁLE"? A pokud se Vám zatím nedaří navázat vztah s někým sobě rovným, uvidíte, že to časem přijde. A pak si třeba na mě v dobrém vzpomenete, že jsem Vám radila toho starého pardála nechat jeho rodině. /promiňte, jestli jsem se Vás dotkla, to jsem nechtěla, ale takhle si to myslím/. Jaga.

ann*

Neškodí, ale až si i třeba on, po Vašem povídání uvědomí, kam by to "mohlo" dospět ... třeba má doma dceru ve Vašem věku a ... Musím říct, že v tom z Vaší strany může být spíše problém z rodiny, kdy jste ASI neměla v dětství "pořádně svého otce" a teď se Vám "to vrací" oprostěte se od toho, bude to tak lepší, jinak na něm budete až moc viset a to by pak případný vztah stejnak zhatilo. Já to nemyslím zle, ale jsem upřímná a tak to vidím i u své blízké kamarádky, která až po několikátém vztahu v pětadvaceti s padesátníkem pohořela a konečně si "nabrnkla" inteligentního rodinného týpka (věk 30)!

zamilovana*
hodnocení

Já vím, že to tak může znít, ale já tátu mám, žije s mámou doteď už čtvrt století. Nemyslím, že si zamilovaností do staršího muže kompenzuji toto. A navíc, sice mu bude brzy 50, ale on není žádný staroch, kdybyste ho znali, nebo měli posoudit věk podle chování a elánu, tak mu řeknete tak 35. A semtam dokonce míň.

alci*

Slečno, všechny řeči jsou zbytečný, nevím proč se tu ptáte lidí, když už vy máte jasno. Srdci se poručit nedá, a jestli je to taková velká láska, tak vzhůru do boje! Sama si můžete nabít, nebo taky ne, tady je každá rada marná.

martinaa*
hodnocení

2x

Moje odpoved se Vam asi libit nebude, ale reknu, co si myslim.

Je zenaty. Uz jen ty dve vety by Vam mely stacit, abyste zapremyslela. Ja vim, ze se rika, ze srdce je silnejsi nez rozum, ale uvedomte si, co delate. On ma manzelku, mozna deti, mozna je stastne zenaty. I kdyz zadani sexuchtivi muzi radi tvrdi, jak to doma nefunguje a jak s manzelkou ziji vlastne z donuceni.

Fotky spalit a donutit se myslet na neco jineho. Jeste se zeptam - on o Vasem vzplanuti vi?

Kamaradka se kdysi taky zamilovala do sveho sefa. Po nejakem case mu zacala nadbihat, zvat na obedy atd. Kdyz byla odmitnuta, musela zmenit praci, aby ji z toho nehrablo.

zamilovana*
hodnocení

Ne, on to neví. A já o něj neusiluji, právě protože je ženatý. Já ho nesvádím. Jen se prostě utápím sama se svými city. Myslím na něj tiše, o samotě, proto se svěřuji tady. Jen to chci ventilovat, jinak mi taky hrábne :(

martinaa*

Kdyz se s nim stykate v praci, tak se z toho jen tak nevyhrabete:( A zmena prace v dnesni dobe jaksi v 90% pripadu nepripada v uvahu... ale aspon zkuste ty fotky vazne znicit a nezirat na ne cele dny jak na svaty obrazek...

Chodte vice ven, do spolecnosti, s kamaradkami. Neni ni horsiho, nez se tise uzirat sama doma.

zamilovana*
hodnocení

To je pravda. Ale když nejsem s ním, tak aspoň jeho fotky mám. Snad to přejde. Ale když on je prostě tak skvělý. Já mám pocit, že by jsme se k sobě báječně hodili. Tak strašně chci, aby mě obejmul. Ale držím se zpátky. Ale asi se prostě musím zaměstnat. Já něco na práci mám, ale nedokážu se soustředit :(

roboot*

Ne všichni ženáči jsou šťastně ženatí, velký omyl!

martinaa*

Ja nic takoveho ani netvrdila;)

zamilovana*
hodnocení

To mi radši ani neříkejte, při představě, že by se třeba mohl někdy rozvést, se mi úplně rozbuší srdce a potí ruce. Ale já mu to nepřeju, přece jen - jestli jí má rád, tak chci aby byl šťastný.

martinaa*

A co to tak nenapadne osondovat?;)

zamilovana*
hodnocení

No. To bych chtěla. Jen tak se zeptat, jak se vlastně má. A pak podle toho, co by odpověděl. Budu muset, protože ta jiskřička naděje mě pálí jako blázen.

lidus*
hodnocení

2x

Co je to o hodně starší? Zkuste se zymyslet zda je to vůbec láska to co vám imponuje, zkuste si představit, že se rozvede a s vámi začne žít. Kolik let to ještě bude ten hezký usměvavý chlap a zda v době jeho stáří jste ochotna se o něj starat? Má zájem i on o vás? Milenecký vztah je jedna věc a manželství druhá ale ač se to většině nebude zamlouvat zkuste ten milenecký a hned uvidíte. Vím, vše je to předčasné jelikož vy ani nevíte zda by on měl zájem o vás. Nejlépe y bylo navázat vztah s někým jiným a rychle by jste byla vyléčená.

zamilovana*
hodnocení

I to jsem zvážila, že za dvacet let bychom byli každý jinde. Ale on má tak mladistvou duši, možná že vypadá na svůj věk, ale je v kondici a chová se jako by byl o 15 let mladší :) A kdyby byl o 15 let mladší, tak už by mezi námi nebyl tak dramatický rozdíl. Ach jo. Líbí se mi. Líbí se mi strašně. Je s ním sranda. On sice zestárne, ale za dlouho a duševně jistě ne.

Řešení změnit práci by tu bylo. Budu asi přeložená příští rok. Jenže já ho nechci ztratit. Nechci o něj přijít. Není můj, ale jsem s ním...

moxa*

Já tohle vždycky řeším tak, že si řeknu: Počkám rok (dva, tři...) a uvidím, jestli mi za to stojí a jestli ho pořád budu chtít stejně. Ještě se mi nestalo, že by po tom roce, dvou, třech (dle závažnosti postižení :) ) ještě některá z mých platonických lásek pokračovala :D

Jestli je tak úžasný, můžete klidně ten rok počkat. Já vím, že ne klidně, ale aspoň s čistým svědomím. Pak se ho zeptejte, jestli je spokojený se svým životem. Jestli se k sobě tak hodíte, budete se hodit i za rok.

Já vím, že se to snadno řekne, ale mluví ze mě bohaté zkušenosti :)

doplněno 08.10.11 15:09:

Ještě musím doplnit, že si pak s odstupem času vždycky říkám, jak to bylo rozumné řešení a představuju si, co by se stalo, kdybych byla šla za hlasem svého srdce. Brrr, co by se asi všechno odehrálo. To se mi vždycky uleví, že jsem to neudělala *uf*

hodnocení

2x
Muž ve vysoké funkci, vzdělaný, chytrý, má podmanivý hlas, je krásný / v očích toho kdo je zamilovaný, / jeho podřízené jsou mladé, krásné ženy a dívky někdy svobodné, jindy vdané. Tento muž má svoji práci a starosti o rodinu nechává doma. Kamarádka se zamilovala do našeho ženatého šéfa, také byl starší, dvě vysoké školy, titul před a za jménem. Kamarádka byla vdaná. Dopadlo to tak, že oba se rozvedli,vzali se. Ta krásná zamilovanost jim vydržela jen jeden rok. Ona zjistila, že je šíleně nepořádný, nic si po sobě neuklidí, přijde domů zavře se do pracovny a do večera studuje a probírá poštu z celého světa, co mu chodí. Chce teplou večeři, každý den i když ona také chce chodit do práce. Nerad chodí do divadla, na mejdany jen z povinnosti. Dovolené chce být doma, hodně cestuje pracovně. Najednou zjistila, že je veliký sobec. Po dvou letech se vrátil zpět k manželce a dětem a jsou do dnešního dne spolu. Kamarádka se znovu vdala, ale už to není ona.
Já šéfa vidím pořád stejného, milý, vzdělaný, vše ví, poradí, příjemný.
Máme hodně příkladu, kdy si mladá žena vezme bohatého staršího muže, jen pro peníze a pak má dítě s někým jiným.Chce si to pořádně rozmyslet, než si něco začnete, zpět už se to nedá vzít a ztratíte třeba krásné místo.

lidus*
hodnocení

2x

Milá zamilovaná, reaguji na vaš příspěvek, že je mu 50let a není žádný staroch. Omyl. Mám doma o nějaký rok staršího manžela, doma vaří čajíčky a skuhrá kde ho píchá a pak si obleče funkčí prádlo a dva dny v měsíci s milenkou se hecne a je za "mladého". Jistě se usmívá a září vtipem aby pak přijel domů a začal prohlížet kde se mu co na těle udělalo za skvrnu a mě se dotazovat zda to není rakovina. Jsem velmi přející a vím, že nikdy neodejde jelikož pohodlí domova je víc jak chvilka s milenkou. Vážně popřemýšlejte zda jste ochotná stárnoucího muže i s jeho rozmary příjmout. Já bych raděj našla jiného a nehnala se do záhuby, dnes to vidíte přes růžové brýle ale už zítra když s ním budete denně sdílet domácnost, zjistíte, že ten úsměv a vše co vám imponuje není celodenní.

zamilovana*
hodnocení

Váš muž je tedy brzy po 50 starý. Ale tento pán opravdu není. Na fotkách vypadá stejně jako před pěti lety, sportuje, vydrží vzhůru dlouho do noci bavit se a druhý den je zase ráno na nohou. Pořád se vzdělává, má zájem o kulturu. Je to štíhlý, krásný chlap. Už jsem psala, že jeho věk by mu nikdo nehádal. Je prostě úžasně vitální :)

lidus*

Ale kdepak má milá zamilovaná i můj muž je na svůj věk hezký chlap, vysportované tělo, sportovně se potápí, střílí, jezdí na kole, hraje tenis a td. Poslouchá hudbu co zrovna nemusím jelikož podle mě je pro mladé, klidně prohýří noc, obleče si mikinu kdy já váhám zda se nepomátl ale jen já vím, jak je to každodenně doma. Já vám ten vztah z celého srdce přeji, občas také řeknu manželovi, že bych brala kdyby zase chvilku žil s tou svojí beruškou a mě chodil jen navštěvovat. Jeho odpověď je " ty se snad zbláznila, copak jsem magor, to by mě zabilo" a to bys mi přece nepřála. Omyl, občas bych mu přála založit novou rodinu, mít uřvané malé děcko a sakra se muset otáčet aby se mladá nová paní měla dobře.

alci*

To vám věřím, to víte mladá 20ti letá dívčina v práci se do něj zakoukala. To mu zvedlo sebevědomí, ted se může přetrhnout. Běda po padesátce jde všechno šupem dolů. Začnou nemoci, a ani to jinak dopadnout nemůže, to čeká i na vás. Vám bude 50 a jemu nějakých 80 let, jestli se dožije, když jak říkáte se nešetří a chodí se bavit do noci, aby ráno byl fit a byl za mladocha? A to pak chcete v práci okouzlovat mladochy, protože váš partner už nejspíš nebude? Ani pes po vás nevzdechne, a to by se ted mělo stát jeho manželce, v 50 ti odkopnutá bez naděje na nový vztah. Řekněte si, dědku, ty starej proutníku, dělěj si oči na nějakou jinou, když už tě tvoje manželka přestala bavit. Jen na okraj, znám případ, moje kolegyně měla také takový vztah s nadřízeným v práci, dokud je nenačapala uklízečka jak si to rozdávají na stole. Druhý den to věděl celý podnik, včetně jeho manželky. Ta ovšem nelenila a běžela si s mou kamarádkou vyřídit rovnou do práce, už od vrátníce, křičela po baráku k velké škodobolitosti všech zaměstnanců. Kde je ta štětka. ku.va, s.ině, no, snad to nejhorší nadávku chrlila ze sebe na celý podnik. Samozřejmě jí nachytala a řeknu vám ta byla bita samá modřina. Z našeho seladona byl chcípáček, kterýho hnala domů jak mladýho kluka. Holka musela opustit podnik a samozřejmě on pracoval dál, ale už byl moc hodnej... Tím chci říct, že ne každá žena si tohle nechá líbit a může vás potkat velké překvapení. Máte to zapotřebí? I když to přece jen chcete zkusit tak říkám vzhůru do boje! Možná si nabijete, ale o tom je život. Jinak přeju hodně štěstí.

ann*
hodnocení

1x

Chlapi nejsou princové na bílém koni z velkého zámku plného dokonalostí ... život není pohádka ... a někdy se může zdát, že každý dokonalý chlap je už zadaný, ale dokonalým ho dělá jeho nynější žena a Vaše nevědomost! Doporučuji zatnout zuby a jit se vztyčenou hlavou dál a lákat "samečky" na SVOU dokonalost, vy jste "princezna" ;)

alci*
hodnocení

0x

Tak to je moc špatný, úplně vás chápu, ale jak z toho ven. Nejhorší je to, že se vídáte v práci. Radila bych změnit práci, nebo aspon přeřadit někam, kde by jste ho nevídala. I tak, bude těžké zapomenout. Vy jste se do něj zamilovala, myslíte, že on k vám cítí totéž? Když máte v sobě takový cit, tak si myslíte, že je i na druhé straně, že tam musí být nějaká odezva, ale ono to tak není, ten dotyčný k vás nemusí cítit vůbec nic, a možná by jste mu i protivná a nelíbíte se mu. Že je zdvořilý, směje se,to nepovažujte za něco co dělá kvůli vám, je to slušnost, kterou má v popisu práce. Doma možná na manželku řve a lítají tam sprostá slova. Jen mu dejte najevo, že se vám líbí, možná, že bude polichocen, ale spíš bych bála odmítnutí a jak vám potom bude. Ještě hůř než předtím. Když jsem byla ještě holka, tak jsem se v práci zamilovala do kolegy, byl svobodný, ale byla jsem z toho ažnemocná. Myslela jsem si naivně, že i já se mu líbím. Kamarádka mu zavolala a řekla mu to, ale ouha, za prvé vůbec nevěděl o koho jde, a když to zjistil, tak neměl zájem, ani mě nepozdravil. Jak my bylo, si dovedete asi představit, když si tam v práci našel jinou dívku, velmi krásnou a asi za 2 měsíce se brali.Odešla jsem tam odsud a přestala jsem na něj myslet, čas to vyléčil sám. Hledejte sobě rovného, a to člověka který má budoucnost a bude v ní počítat i s vámi.

hankauk*
hodnocení

0x

Milá zamilovaná, pochybuji, že muž, který je tak úspěšný, jak píšeš, by si přidělával problémy v práci i doma. Jak se říká, co je v domě, není pro mě a v práci to platí obzvlášť. Nedělá to dobrotu a pokud byste se do něčeho zapletli, počítej s tím, že z práce bys šla ty. Pakliže je tak vzdělaný a pracovně úspěšný, firma by se ho nezbavila. Tvé pobláznění do jisté míry chápu, ovšem už teď ti musí být jasné, jak to dopadne. Když se rozhodneš sondovat a ev. něco i nadhodit, jsi připravená na odmítnutí? A to může být zatraceně drsným probuzením. Bohužel, pravidlo, že dobří muži a parkovací místa jsou již zadaní/á platí pořád. Lpěním na tomto jediném chlapovi se připravuješ o spoustu příležitostí potkat jiného muže, který má třeba ještě víc kvalit než tvůj nadřízený. ;)

misinky
hodnocení

0x

Já bych počkala, jestli to přejde. Do ničeho se radši nepouštěj. Radši být jednostraně zamilovaná, než bez práce, šéf by na tebe potom ani nepromluvil a trápila by jsi se ještě více.

Pokud to nepřejde a je to silné / osudové, tak něco podnikni. Zatím si zkus užívat toho zamilování, vždyť je to pěkné.

Já měla něco podobného - dokonce jsem si o něm zpívala písničky, taky jsem čekala, jestli to přejde, nepřešlo. Blížil se konec jeho působení ve firmě, tak jsem zaútočila a na blbou sms ohledně faktry mu napsala něco milého (bla bla...jsi milý) a už to bylo rozjeté, páč mi odpověděl, že jsem úžasná...krásný začátek a krásné 2 roky s nim.

Ale tady musíš brát v potaz rozvod, pomluvy, čekání až odejde, jestli teda odejde...

nina*
hodnocení

0x

Ahoj, nevim, kdo jsi, kolik ti je, ale na tom vubec nezalezi. Pisu sem, protoze bych ti chtela pomoct. Presne tohle jsem prozivala jeste pred necelym rokem. To trapeni trvalo skoro dva roky a kdybych ted potkala sebe v te dobe, vim, co bych si poradila. A proto chci pomoct tobe. Prosim napis mi nejaky kontakt (nechci to tu vyvesovat). Hlavne napis, nesmis se trapit, vim, co rikam. Drz se! :( Nikdy se to uplne nezahoji, ale trosku se zapomenout preci jen da...

mlha90s
hodnocení

0x

Ahojky, já měla podobný problém, jen nebyl o dost starší, byl jen čerstvě ženatý, tvrdil mi jak mě miluje a pak dal moje číslo kamarádovi, že jsem jeho volná kamarádka. Dost jsem se kvůli tomu trápila, pak s odstupem času mi bylo líto jeho manželky. A teď jsem štastná, mám syna a s přítelem jsme oslavily páté výročí, letos šesté vánoce. Je mi 21 a nejlepší v mém životě bylo to zapomenout na toho ženáče a žít dál. Zapomeň na něj, nejlepší věkový rozdíl mezi mužem a ženou je podle mého cca 4roky. Držím palečky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]