Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autem do Drážďan

Od: majorman odpovědí: 1 změna:

Zdravím, nedávno tu byla otázka ohledně Drážďan, nechtěl jsem zakládat novou, tak jsem se nenápadně zeptal v již existující otázce, ale nikdež nic *smich*

Tak bys se chtěl zeptat, také se chystám na advetní Drážďany, ale autem. Zajímaly by mě zkušenosti lidí, kteří tam již autem byli, jak to vypadá v tomto vánočním čase na hranicích, jak je to s parkováním v centru...

Dálnice v DE jsou Ok, vím, ale prý je potřeba nějaká emisní známka nebo co? Bez ní prý hrozí pokuta je to tak?

Podělte se o zkušenosti z této cesty, děuji :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

martin87
hodnocení

0x

Ahoj, v Drážďanech jsme byli na začátku července a pohoda. Z Prahy do Drážďan jsme dojeli za něco málo přes 2 hodinky. Parkovali jsme kousek od hlavního nádraží přímo u Hochschule fur technik und wirtschaft - místa bylo dost a parking zadarmo. Odtud půjdeš okolo nádraží a dostaneš se na Prager strasse. Emisní známky, pokud se nepletu, slouží jen pokud chceš vjet přímo centra (do emisních zón), ale tady jí mít nemusíš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]