Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vrozená srdeční vada-těhotenství,práce

Od: kanikula odpovědí: 1 změna:

dobrý den ráda bych se zeptala jestli někdo má s tím zkušenosti od narození mám srdeční vadu a chtěla bych časem miminko.dva roky jsem už po operaci(náhrada chlopně-menší za větší)a tak mě zajímá jestli to jde doktoři pořád mlží vím,že to nebude pohodové těhotenství na to mě už připravily dyžtak celé těhotenství v nemocnici.

A druhá otázka

myslíte si že práce na entlu(overlok)je namáhavá práce když se člověk pořád natahuje atd.děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Dobrý den. Vůbec se vám nedivím, že toužíte po dítěti. Sama mám RS, co mi vždy spolupacientky záviděly bylo to, že já onemocněla až po porodu, setkala jsem se i s epileptičkou co si těhotenství prosadila a celé odležela v nemocnici narodilo se zdravé dítě a její záchvaty téměř ustaly. Dobře to však zvažte a určitě důkladně proberte s lékařem, laik vám nikdy nemůže poradit, může jen říci co kde slyšel a např. v Tv nedávno bylo, že úspěšně odrodila žena po transplantaci srdce. Osobně bych strach měla ale myslím, že touha po dítěti by zvítězila.

Nevím zda je práce na overloku namáhavá, já jednou lékaři říkala, že jsem nic nedělala jen půl hodiny žehlila a dostala jsem vynadáno, že je to velmi namáhavá činnost. Pokud vás práce unavuje, proberte to s lékařem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]