Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o odbornou pomoc.
Vyhlasil jsem osobní bankrot, insolvenční řízení skončilo povolením oddlužení splátkovým kalendářem.
Mám otázky:
1) mám dítě na které pobírám ve mzdě úlevu na daních pro dceru cca 900kč
má nezabavitelná částka ze mzdy s 1 dítětem činí 9.321kč .
Otázka je, jestli mi těch 900 za dítě vezmou, nebo je to připočítané v té nezabavitelné částce?
Kdyby mi těch 900 strhli, můžu ještě přepsat úlevu na dani na přítelkyni a když bych to udělal, dostal bych těch 9.321kč?
2) mám každých půl roku 15.leden a červenec posílat na soud dosažený příjem. Ale jako jak? Posílat kopie pásek? Nebo stačí čestný prohlášení, což mi i potvrdila má insolvenční správkyně a řekla ať to pošlu i s číslem jednacím na soud a jí jako ne? To už jsem se zapomněl zeptat, výbor nemám. Je tu nějaký vzor na to čestné prohlášení?
Děkuji mnohokrát, Petr
0x
Jedině se podívejte na příspěvky, co se zde probíraly a týkaly se osobního bankrotu. Možná někdo ještě upřesní.
#osobni+bankrot
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.