Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat jak je to s prodejem slivovice, jaké postihy za to hrozí a jestli se dá na to nějak vyzrát.
Na internetu je spoustu takových inzerátů, tak nevím co si mám o tom myslet.
Napiště mi své rady a zkušenosti.
Díky
Vyzrávat není třeba, v obchodech se prodává slivovice i jiný alkohol naprosto běžně a většinou bez postihu, pokud se neprodává nezletilým nebo se neobchází daňové zákony.
Ja to myslel tak, jestli můžu jako fyzická osoba prodát svou vlastní slivovic. Jak čtu zákony, tak se tak dívám, že je to zakázané..
Petrsone.
Zakázané to není,ale nesmíš z této transakce vypustit stát a jeho daňový systém.Můžeš také slivovici vyrobit a rozdat.Pokud ti pak někdo dá darem nějaké peníze,za to samozřejmě nemůžeš.
JABRAKA
Trefná odpověď. Nejlepší by bylo udat ji mezi známými, žádné inzeráty a nabídky. Jen ti známí by zase mohli udělat reklamu a nabídnout i dál, svým kamarádům. Proč ne? Ale nevířit kolem toho moc pozornosti. Co takhle nějaký známý hospodský, který by jí odebral větší množství? On ji pak snadno udá a Vy byste měl po starosti. Ne v každé hospodě se pije jen to, na co jsou dodací listy.
Sháněla jsem kdysi slivovici pro tchyni - stonala. Když jsem ji sehnala, byla to krása, voněla a řetízkovala, až se srdce smálo. Tak jsem ji babce dala a víte, co s ní udělala? VYMAZALA SI JI NA KOLENA! Taková škoda. Kdybych to byla bývala věděla, tak bych jí ji byla bývala nesháněla. No, řekněte sami! Jaga.
Jestli máte svoju slivovicu a je dobrá tak ju prodáte mezi známejma, kamarádama a rodinou. Na to žádnej glejt nepotřebujete. Ovšem nesmíte si postavit stolek přímo uprostřed svoboďáku nebo václaváku žéééééééééé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.