Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodej Slivovice legálně?

Od: petrson* odpovědí: 6 změna:

Chci se zeptat jak je to s prodejem slivovice, jaké postihy za to hrozí a jestli se dá na to nějak vyzrát.

Na internetu je spoustu takových inzerátů, tak nevím co si mám o tom myslet.

Napiště mi své rady a zkušenosti.

Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cyril*
hodnocení

0x

Vyzrávat není třeba, v obchodech se prodává slivovice i jiný alkohol naprosto běžně a většinou bez postihu, pokud se neprodává nezletilým nebo se neobchází daňové zákony. ;)

petrson*
hodnocení

Ja to myslel tak, jestli můžu jako fyzická osoba prodát svou vlastní slivovic. Jak čtu zákony, tak se tak dívám, že je to zakázané..

jabraka*

Petrsone.

Zakázané to není,ale nesmíš z této transakce vypustit stát a jeho daňový systém.Můžeš také slivovici vyrobit a rozdat.Pokud ti pak někdo dá darem nějaké peníze,za to samozřejmě nemůžeš.

JABRAKA

Trefná odpověď. Nejlepší by bylo udat ji mezi známými, žádné inzeráty a nabídky. Jen ti známí by zase mohli udělat reklamu a nabídnout i dál, svým kamarádům. Proč ne? Ale nevířit kolem toho moc pozornosti. Co takhle nějaký známý hospodský, který by jí odebral větší množství? On ji pak snadno udá a Vy byste měl po starosti. Ne v každé hospodě se pije jen to, na co jsou dodací listy.

Sháněla jsem kdysi slivovici pro tchyni - stonala. Když jsem ji sehnala, byla to krása, voněla a řetízkovala, až se srdce smálo. Tak jsem ji babce dala a víte, co s ní udělala? VYMAZALA SI JI NA KOLENA! Taková škoda. Kdybych to byla bývala věděla, tak bych jí ji byla bývala nesháněla. No, řekněte sami! *haha* Jaga.

tesyk*

No a co? Já se slivovicí myju okna. Krásně se odmastí, jenom to chvíli smrdí...

hodnocení

0x

Jestli máte svoju slivovicu a je dobrá tak ju prodáte mezi známejma, kamarádama a rodinou. Na to žádnej glejt nepotřebujete. Ovšem nesmíte si postavit stolek přímo uprostřed svoboďáku nebo václaváku žéééééééééé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]