Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, poradí mi prosím někdo? Bylo na mě podáno trestní oznámení PODVOD, na aukru sem dražil sbírku vláčků a dotyčnému když balík přišel tak mu chyběli nějaké modely v hodnotě 5500, ani podací lístek nesedí s váhou všech modelů. Chci se zeptat jak mám vypovídat na policii? a jestli mám vůbec šanci spor vyhrát? Děkuji moc
Dobrý den, nejsem právník, ale jak vypovíat na policii? Vše po pravdě a úplně nejlepší by bylo se s dotyčným kontaktovat, njlépe osobně a slušně si to vysvětlit. Třeba, jak byl balík zabalený, když ho přijal, vyskytly se teď případy, že zaměstnanci přepravních služeb vybírali poštovní zásilky, tak jestli to není také tento případ. Mě se osvědčilo vybrané věci vyfotit před zabalením a poslat meilem k odsouhlasení.
Šanci na výhru sporu mate ,vypovídat na policii budete muset .Zejmena kdo balil zakazku ,jak balil,jaká je hmotnost všech mašinek,které modilky chybí,ale hmotnostna podacím lístku je zkutečná hmotnost přijateho balíku(ani víc ani meně)
doplněno 01.01.13 12:17:Jedině by vám pomohlo když by neodpovídala hmotnost dodaného balíku s podacím listkem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.