Nejste přihlášen/a.
Zdravim; chtěl bych změnit zaměstnání a ve formuláři do kolonky "získané certifikáty" nevím, zda napsat ty, které jsem získal před 4 lety ale je třeba chodit každé 3 roky na přezkoušení a vzhledem k ceně jsem na to už neměl. Takže v téhle chvíli jsou neplatné. Jedná se o certifikáty z počítačových sítí, které nikdo jen tak asi nemá, proto jsem je tam chtěl napsat. Ale vzhledem k tomu že jsem je získal a kolonka se jmenuje získané a ne platné, bych to tam mohl napsat, co myslíte? díky
certifikát osvědčuje, že ve Vašem případě jste na něco dobrý a máte o tom vědomosti...je pravda, že má jistou platnost, ale i když napíšete, že máte sice neplatné ty a ty certifikáty na to a to, zaměstnavatel bude vědět, že jste v té a té oblasti dosáhl jisté vědomosti...které se také většinou nezapomínají... a to se cení, zvláště které nikdo jen tak asi nemá
takže bych napsal hlavně ty platné a do poznámky uvedl ty ostatní, že už sice nejsou platné, ale vědomosti Vám zůstaly...a jste případně schopný si je obnovit... třeba prodat to, co víte...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.