Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Platnost certifikátů

Od: stoffi* odpovědí: 5 změna:

Zdravim; chtěl bych změnit zaměstnání a ve formuláři do kolonky "získané certifikáty" nevím, zda napsat ty, které jsem získal před 4 lety ale je třeba chodit každé 3 roky na přezkoušení a vzhledem k ceně jsem na to už neměl. Takže v téhle chvíli jsou neplatné. Jedná se o certifikáty z počítačových sítí, které nikdo jen tak asi nemá, proto jsem je tam chtěl napsat. Ale vzhledem k tomu že jsem je získal a kolonka se jmenuje získané a ne platné, bych to tam mohl napsat, co myslíte? :) díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

certifikát osvědčuje, že ve Vašem případě jste na něco dobrý a máte o tom vědomosti...je pravda, že má jistou platnost, ale i když napíšete, že máte sice neplatné ty a ty certifikáty na to a to, zaměstnavatel bude vědět, že jste v té a té oblasti dosáhl jisté vědomosti...které se také většinou nezapomínají... a to se cení, zvláště které nikdo jen tak asi nemá

takže bych napsal hlavně ty platné a do poznámky uvedl ty ostatní, že už sice nejsou platné, ale vědomosti Vám zůstaly...a jste případně schopný si je obnovit... třeba prodat to, co víte...

stoffi*
05.10.11 23:40

Děkuji.

hodnocení

0x

Napsal bych tam ty platné. Z těch ostatních jen ty, které mají nějaký vztah k té práci a má smysl je třeba obnovit nebo zopakovat.

lidus*
hodnocení

0x

Klidně je tam napište a když si vás vyberou budete mít fofr aby jste je obnovil.

stoffi*

no 4x 11.000 Kč na obnovení v domácím rozpočtu nemám :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]