Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Investce?

Od: achci* odpovědí: 13 změna:

Dobry večer poraďte mi prosim nějakou investici?! Děkuji

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

2-3 děti a nemusíte řešit,kam s penězi! ;)

artik*
hodnocení

0x

tak investuj do mé firmy *smich*

kratast*

to zalezi co si pod tim predstavujes.

investovat muzes treba do vzdelani ... predpokladam, ze ale myslis zhodnoceni penez. Pomerne dobry conceq koukni na netu. a velice dobre je v dnesni dobe investovat do nemovitosti. bud koupi pozemku, domu, bytu. nebo koupi pozemku vystavbu domu a po dostaveni prodejem zhodnotit sve finance :)

lidus*
hodnocení

0x

Cena? Nemovitost, zlato.

hodnocení

0x

do bytu nebo baráku v dobrém technickém stavu v rozumné neboještě lépelukrativní lokalitě nebo obdobně stavební pozemek.

vlasatec*
hodnocení

0x
Koupit byt a pronajímat jej. Dneska ale není nic jistý a nevěřím tomu že nebude hůř a nebudou ceny nemovitostí padat.

artik*
hodnocení

0x

investoval bych do dobrého šicího stroje a prachy bych si zašil do polšťáře

moula*

To jsou vyhozený prachy. Sesponkuj polštář sešívačkou!

tosipis*
hodnocení

0x

Nevím jakou částku, na jak dlouhou dobu ani do jakého rizika jste ochotný (ochotná) jít. Otázkou je, jaké zhodnocení čekáte. Troufám si říct, že bude nejlépe uděláte, pokud zajdete do kterékoliv banky nebo do Partners. Na takto položenou otázku je jakákoliv rada střelbou na slepo. Vím o parádní investici při částce milion a víc, ale jde o poměrně velké riziko. Měsíční úrok (z 1 mil) je víc než 8000,-. Že tolik peněz nemáte? To je holt smůla;)

stirecek*
To co nabízíš není investice, ale spekulace :)
doplněno 09.04.13 23:50: Poměrně velké riziko neni konzervativní investice. To jsou dvě rozdílné věci ;)
sebod*

tosipis. Existují dnes investice se zhodnocením 20% za rok bez velkého rizika. A ten, kdo chce investovat nemusí mít ten Váš milion, ale třeba 100.000,- Kč. Takže je spíš štěstí, že ten milion tazatel nemá, páč kdyby jej investoval s Vámi, tak by třeba mohl mít holt i tu smůlu a přijít o vše.

Jinak se domnívám, že právě v tomto vlákně již odpovědělo pár rádců, kteří UMÍ investovat, nikoliv pouze "pokoušet štěstěnu".

tosipis*

Informace jsou to, co odlišuje (dobrou) investici od spekulace. Právě proto to, co pro Štírka může vypadat jako spekulace, je pro mě docela konzervativní investice. Ten kdo chce investovat a neumí to (tazatel), udělá neklépe, když se zeptá odborníků. Kdo říká, že nemá milion? Tazatel nespecifikoval, kolik má peněz. On vlastně neřekl vůbec nic a proto dočkal se namnoze "jalových" odpovědí. Mimochodem nevím jak se 100.000,- provádíte obchody s nemovitostmi?

sebod*

Tak já teda nevím... Píšete:" Vím o parádní investici..., ale jde o POMĚRNĚ VELKÉ RIZIKO". A hned v další odpovědi toto nazýváte konzervativní investicí? *zed* Víte, nějak mi nejde dohromady KONZERVATIVNÍ investování a VELKÉ RIZIKO...

O tom milionu a jeho vlastnictví tazatelem (nebo spíš nevlastnictví) jste to nadnesl Vy.

Já jsem psala ve spojitosti s částkou 100.000 Kč něco o investování DO NEMOVITOSTÍ? Domnívám se,že nikoliv. Ale pro Vaši informaci - ano s těmito částkami se dá velice úspěšně do nemovitostí investovat ;). Každý nemůžeme znát všechno, "tosipis".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]