Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je zač společnost NetCommerce?

Od: dumbledor odpovědí: 8 změna:

*ee*Lidi, potřebovala bych vědět, jestli jste se setkali se společností NetCommerce. Je jedno v jaké souvislosti, potřebovala bych vědět co si o nich myslíte, jaké mají jednání, názory na ně, spolehlivost, případně nekalé praktiky či tak něco. Děkuji. Já s nimi mám jen špatné zkušenosti.*cert*Díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

l81*
hodnocení

0x

Osobne s nimi zkusenosti nemam.

Ale kdyz se podivam, ze firma provozuje obchod.nokia.cz/... a take sonyericsson-shop.cz/... predpokladam, ze se jedna o kvalitni firmu. Jestli mas nejake spatne zkusenosti, mohla by jsi je popsat at pripadne varujes ostatni potencionalni zakazniky.

Ohledne struktury firmy, par informaci lze nalezt na wwwinfo.mfcr.cz/... .

Podle webové adresy toho moc neposoudíš. Dneska si můžeš zaregistrovat v podstatě cokoliv. Např. obchod.microsoft.com/... Krom toho, že nic takového není, tak nemůžeš předem říct, jak se bude chovat ke svým zákazníkům.

l81*

Jasne ze se da zaregistrovat cokoliv. Ale kdyz vstoupis na stranku www.nokia .cz a na internetovy obchod tak ti najede obchod.nokia.cz. Ano, predtim je informace, ze opoustis stranku www.nokia.cz a ze nokia.cz se vzdava pravnich naroku apod., ale ve vysledku www.nokia.cz si vybrala / ci odkazuje na obchod.nokia.cz. Prece by odkazovala na nejakou pochybnou firmu.

Souhlasím, odkaz tam je. I já bych tedy předpokládal, že bude vše v pořádku. Jak je ale vidět, tazatel má jinou zkušenost. Třeba to byl ojedinělý případ.

l81*
Pardon. Jasne ze se da zaregistrovat cokoliv. Ale kdyz vstoupis na stranku www.nokia .cz a na internetovy obchod tak ti najede obchod.nokia.cz. Ano, predtim je informace, ze opoustis stranku www.nokia.cz a ze www.nokia.cz se vzdava pravnich naroku apod., ale ve vysledku www.nokia.cz si vybrala / ci odkazuje na obchod.nokia.cz. Prece by neodkazovala na nejakou pochybnou firmu.

obchod.microsoft.com si dost těžko zaregistruje každý, protože doména microsoft.com patří stejnojmenné firmě a jedině ta rozhoduje, jaké domény třetího řádu u nich poběží. Stejně tak obchod.nokia.cz musí mít dohodnutou nějakou spoluprácí s firmou Nokia, které patří doména nokia.cz. To, že tento obchod dokonce linkují ze své hlavní stránky svědčí o tom, že spolupráce je poměrně těsná. Na druhou stranu obchod provozuje jiná firma a Nokia se vzdává jakékoliv odpovědnosti, takže ono to zas až tak bezproblémové nemusí být.

rida
hodnocení

0x

Dobry den, vsem,

nahodou jsem si brouzdal po internetu, co lidi soudi o nasi spol. a ejhle tento clanek :)

Velmi me mrzi spatna zkusenost uzivatele dumbledor a rad bych vedel co se stalo? V max. mire se budu snazit pomoci nebo alespon zjistim kde mame jeste nedostatky :(

Jinak, jak zde prispevatele pisi, jsme exluzivnim partnerem spolecnosti Nokia CR, SE CR, Nikon CR, Canon CR ... Spravujeme temto spol. eshopy a verte mi, ze oni chteji spolupracovat jenom s temi nejlepsimi :) Nedovoli si kazit sve jmeno.

Proto se snazime jit cestou maximalni kvality sluzeb pro zakaznika. Je mi jasne, ze se nemuzeme zavdecit vsem. I u nas pracuji pouze lide a ti, vime, proste obcas chybuji. Me samozrejme kazda stiznost mrzi a okamzite hledam jeji napravu. Vetsinou mame, ale jen pozitivni ohlasi zakazniku a ty me samozrejme hreji u srdicka .-)

Proto pokud mate nejake spatne zkusenosti, tak me kdykoliv kontaktujte a zajistim napravu.

Verim, ze takovych situaci bude co nejmene.

Preji vam vsem krasny vecer.

Jan Navratil - rida spol. :)

fqwx
hodnocení

0x

No taky si myslim, ze kdyz nekdo provozuje eshopy Canon, Nikon, Nokia, Sony Ericsson. Tak to nebudou nejaky garaznici. Ale je mozny, ze ne vsechno je na 100%.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]