Nejste přihlášen/a.
Lidi, potřebovala bych vědět, jestli jste se setkali se společností NetCommerce. Je jedno v jaké souvislosti, potřebovala bych vědět co si o nich myslíte, jaké mají jednání, názory na ně, spolehlivost, případně nekalé praktiky či tak něco. Děkuji. Já s nimi mám jen špatné zkušenosti.
Díky
Osobne s nimi zkusenosti nemam.
Ale kdyz se podivam, ze firma provozuje obchod.nokia.cz/... a take sonyericsson-shop.cz/... predpokladam, ze se jedna o kvalitni firmu. Jestli mas nejake spatne zkusenosti, mohla by jsi je popsat at pripadne varujes ostatni potencionalni zakazniky.
Ohledne struktury firmy, par informaci lze nalezt na wwwinfo.mfcr.cz/... .
Podle webové adresy toho moc neposoudíš. Dneska si můžeš zaregistrovat v podstatě cokoliv. Např. obchod.microsoft.com/... Krom toho, že nic takového není, tak nemůžeš předem říct, jak se bude chovat ke svým zákazníkům.
Jasne ze se da zaregistrovat cokoliv. Ale kdyz vstoupis na stranku www.nokia .cz a na internetovy obchod tak ti najede obchod.nokia.cz. Ano, predtim je informace, ze opoustis stranku www.nokia.cz a ze nokia.cz se vzdava pravnich naroku apod., ale ve vysledku www.nokia.cz si vybrala / ci odkazuje na obchod.nokia.cz. Prece by odkazovala na nejakou pochybnou firmu.
Souhlasím, odkaz tam je. I já bych tedy předpokládal, že bude vše v pořádku. Jak je ale vidět, tazatel má jinou zkušenost. Třeba to byl ojedinělý případ.
obchod.microsoft.com si dost těžko zaregistruje každý, protože doména microsoft.com patří stejnojmenné firmě a jedině ta rozhoduje, jaké domény třetího řádu u nich poběží. Stejně tak obchod.nokia.cz musí mít dohodnutou nějakou spoluprácí s firmou Nokia, které patří doména nokia.cz. To, že tento obchod dokonce linkují ze své hlavní stránky svědčí o tom, že spolupráce je poměrně těsná. Na druhou stranu obchod provozuje jiná firma a Nokia se vzdává jakékoliv odpovědnosti, takže ono to zas až tak bezproblémové nemusí být.
Dobry den, vsem,
nahodou jsem si brouzdal po internetu, co lidi soudi o nasi spol. a ejhle tento clanek ![]()
Velmi me mrzi spatna zkusenost uzivatele dumbledor a rad bych vedel co se stalo? V max. mire se budu snazit pomoci nebo alespon zjistim kde mame jeste nedostatky ![]()
Jinak, jak zde prispevatele pisi, jsme exluzivnim partnerem spolecnosti Nokia CR, SE CR, Nikon CR, Canon CR ... Spravujeme temto spol. eshopy a verte mi, ze oni chteji spolupracovat jenom s temi nejlepsimi
Nedovoli si kazit sve jmeno.
Proto se snazime jit cestou maximalni kvality sluzeb pro zakaznika. Je mi jasne, ze se nemuzeme zavdecit vsem. I u nas pracuji pouze lide a ti, vime, proste obcas chybuji. Me samozrejme kazda stiznost mrzi a okamzite hledam jeji napravu. Vetsinou mame, ale jen pozitivni ohlasi zakazniku a ty me samozrejme hreji u srdicka .-)
Proto pokud mate nejake spatne zkusenosti, tak me kdykoliv kontaktujte a zajistim napravu.
Verim, ze takovych situaci bude co nejmene.
Preji vam vsem krasny vecer.
Jan Navratil - rida spol. ![]()
No taky si myslim, ze kdyz nekdo provozuje eshopy Canon, Nikon, Nokia, Sony Ericsson. Tak to nebudou nejaky garaznici. Ale je mozny, ze ne vsechno je na 100%.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.