Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám za úkol zjistit co dělá senátor, přesněji s jakýma poblémama za ním mám jít. Nikde na internetu jsem to nenašel. Předem děkuji za rady.
Vím co senátor dělá, ale opravdu nevím, jak to napsat, aby to bylo slušně. Trus, ekrement, stolice? Kdepak, žádné slovo nenahradí dokonale to jadrné české H... Proč řada států vůbec senát nemá? Protože je zbytečný. Rozhodne parlament a pak se v tom ještě musí prohrabat senátoři, aby byla nějaká práce vidět. Senát je vlastně odkladiště bývalých politiků a jiných, kteří se snažili zviditelnit a být činnými. Dneska by mohli v klidu doma pobírat důchod, kouřit fajfku, hladit kočku. Místo toho se snaží být činní /je to taková trafika pro vysloužilce/, což by nikomu až tak nevadilo, ať se stařečci baví, jen kdyby to nestálo spoustu peněz, které nemáme.
Ono se asi ne nadarmo říká, že senát je nejdražší domov důchodců v republice. Jaga.
Omlouvám se za chybu: Exkrement.
Pokud chcete pomoc k řešení nějakého problému, tak je lepší jít za poslancem Dolní komory Parlamentu ČR. Senátoři z Horní komory jen kibicují zákony schválené v Dolní komoře a vracejí je s připomínkami, když je rovnou neschválí. Poslanci v Dolní komoře jsou ti, co mohou za všechny špatné zákony v této zemi!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.