Nejste přihlášen/a.
Také v tom mám pořádný guláš. Kdo porodil to děcko? Sestřenice R 36 let, nebo její dcera K 16 let? Která z nich byla partnerkou R 1? Co tam tedy dělala ta druhá? Je R1 otcem dítěte? Myslím si, že ať už byla matkou kterákoliv z nich, je většinou lepší, když se o mimčo stará matka. Proč nenastoupil do práce raději muž /asi R1/ , aby zabezpečil finančně rodinu? Připadá mi to jako dotaz z jiného etnika - hodně lidí pohromadě, nikdo nedělá a problémy se vrší. Jaga.
Obvolat policii a mozna i socialku a pro dite si s nimi prijet. Samotna nema sanci, ale s policejnim doprovodem ano.
Udivuje me, ze nechala male dite samotne kdesi v haji, zatimco sama "uprchla". Ze nezavolala policii hned, jak zjistila, ze ji maleho chteji sebrat.
Nejak porad nechapu, i kdyz nema ani korunu, proc neuvedomila policii a socialku o tom, ze ji nekdo defacto sebral dite.
To je prvni krok, dalsi je zazadani o alimenty od otce, ktery je platit musi, potom existuji prispevky na dite, ktere se daji vysoudit zpet.
Mě to taky mozek nebere. Prostě nevěděla kam, protože tam neměla kde spát...14 dní se toulala než se dotoulala sem, tady jsme jí dočasně domluvili spaní... Ale není tu žádná práce, dopravní dostupnost jakbysmet..nemá ani korunu, dceru se pokusí vzít do péče sestra, pokud na ní dostane příspěvek jinak jí neuživí...
At jde na sociálku a nechá si zpět přepsat mateřskou na sebe.
A stejně mám plno nejasností...Komu bylo dítě svěřené do péče?Proč ji její matka nechtěla?Nevím jak obstojí u soudu pokud R řekne že dítě dobrovolně opustila,dokonce i mateřskou nechala na něj přepsat .Jsou manželé?Pozor na rozdíl mezi mateřskou a rod.příspěvkem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.