Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,prosím o radu...měla jsem dluh u Vodafonu,který jsem nechala nakonec předat nějaké společnosti,která mi to dala na splátky,což Vodafone nedělá. Tak jsem splácela a ta firma mi napsala mail,že je už všechno uhrazeno. když jsem kontaktovala operátora Vodafonu,tak mi řekla,že je nutný doplatit ještě 1099Kč a to za červen.. ovšem! já už v tu dobu měla vypnutý tel... teda oni ho vypli,pak asi po měsíci mi ho na chvíli zapli,já to náhodně zjistila a zkusila jsem na pár vteřin zavolat mamce. ale je mi divný,že nedali celou částku tý firmě... Můžu se nějak bránit? setkal se s tím někdo taky? Díky za odpovědi..
dříve jsem byla u Vodafone a mají právo na to požadovat těch 1099,-poněvadž oni si účtují pokud máte bloklý telefonování a pak ho odblokují a je jedno úplně jak dlouho pak ještě budete používat tak si účtují 1000 kč na odblokaci.Dejte si tedy pozor aby nedošlo k blokaci...párkrát jsem tuto částku také platila
doplněno 03.10.11 10:45:a ještě pokud písemně nebo osobně nepošlete výpověď že chcete ukončit smlouvu tak stále číslo máte aktivní a tudíž platíte normální měsíční sazbu kterou platíte.To že vám bloknou volání ještě neznamená že máte ukončenou smlouvu.Chce to vše písemně vypovědět.
nevím jak je to teď, ale domluvit se s Vodafonem na splátkovém kalendáři dříve bylo možné
Vodafone už několik měsíců prochází obrovskou změnou co se týče jejich interních systémů, proto se v poslední době můžou snadno dít i věci nestandardní
ohledně dlužné částky..odhaduji že to bude za odblokování - znovuaktivování čísla
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.