Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sexuální orientace

Od: anonymne odpovědí: 9 změna:

ahoj, chtel bych znat vas nazor.

nekdy prstim ritni otvor a zasouvam si do nej prsty ci jine male predmety - dbam pochopitelne na hygienu, duvod je jednoduchy - privozuje mi to dobre pocity a citim se dobre. na trhu jsou snad dokonce nejake muzske vibratory, ktere maji prave skrze ritni otvor masirovat prostatu.

ale k me otazce - myslite, ze se jedna o nejakou uchylku ci to vypovida neco o tom, ze jsem homosexual?

jinak podotykam, ze me prirozene pritahuji holky, pritelkyni zatim nemam, ale treba libani a sex s klukem se mi hnusi a je mi 20 let.

dekuji za vsechny nazory.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

2x

Nemyslím si, že jste homosexuál nebo máte úchylku. Anální otvor a prostata je zkrátka erotogenní zóna. A líbí se to i heterosexuálním mužům.

askmenow*
hodnocení

2x

Pokud vás přitahují ženya i v sexuálních fantaziích myslíte na ženy, není důvod, proč byste byl homosexuál.

Stimulace řitního otvoru dělá dobře hodně mužům, některým ho dokonce stimulují i jejich partnerky. Nemyslím, že se jedná o úchylku, jak píšete, prostě jen využíváte erotogenní zónu, která některým mužům není příjemná a jiní ji z různých předsudků zavrhují. Netrápila bych se tím.

joudic*
hodnocení

1x

upe vklidu, taky se mi to libi (jak kdy)... jsou i zvrhle devcata, ktere ti tam rovnou strci prsty, aniz by jste to nekdy probirali, jedna takova me prave pripravila o "kyticku" :)

doplněno 11.11.12 21:05:

akorat bych to moc neprehanel :) myslim to tak, ze denne buttplug v zadku by mohl trochu vybudovat trochu "zavislost" ve smyslu, ze normalni sex vas uz nebude moc bavit ;)

namyslenecek*
hodnocení

0x

Asi to bude jen uchylka, pokud tvrdis, ze te muzi nijak nepritahuji.

krkovicka*
hodnocení

0x
Homosexuální určitě nejste.Již zmíněno,pouze uchylka.Znala jsem jistého kluka,který při sexu vyžadoval od partnerky zajíždění prstů do análu.Je to sice nezvyk ale určitě normální.Jestli potřebujete nějaký ten vibrator,pořiďte si ho.

hodnocení

0x

To, že tě to vzrušuje je vcelku normální a rozhodně to nevypovídá nic o sexuální orientaci :)

hodnocení

0x

No jo, píšeš ale že ti je 20 a že přítelkyni zatím nemáš.

Takže pokud seš panic tak to může (ale nemusí) homosexualitu naznačovat.

doplněno 11.11.12 23:15:

Askmenov, jestli to bylo na mně tak já sem to myslel spíš tak že v tomhle věku nemít ještě holku by to mohlo znamenat.

joudic*
11.11.12 21:09

simte :)

askmenow*

To, že někoho vzrušuje stimulování řitního otvoru s homosexualitou nijak nesouvisí. Souvislost plyne z opačné strany - pokud dva homosexuální muži chtějí mít styk, nemají jinou variantu k využití a tedy se oddávají stimulaci pravděpodobně častěji, než heterosex. páry, ale není to tak, že když si někdo libuje ve stimulaci análního otvoru, souvisí to s homosexualitou.

Docela by mě dle vaší logiky zajímalo, co byste "diagnostikoval" ženě, která má stimulaci análu ráda.

doplněno 11.11.12 23:24:

lujs: bylo to na vás. Pokud jste to myslel takhle, tak chápu... ale ani s tím nesouhlasím :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]