Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nemá někdo zkušenost s vlastní tvorbou reklamního letáčku nebo manšího plakátu?
Zajímalo by mě hlavně v jakém programu by se dal nejlépe udělat?
Díky za každou radu.
Moreno,docela úspěšně jsem jednoduché letáčky dělal v ACDSee 10 manageru.Ale jde použít jakýkoliv grafický a textový editor.
JABRAKA
Záleži na tom, jakou máš představu. Jestli jenom text nebo text s obrázky. Dá se použít v podstatě jakýkoli grafický nebo i textový editor. Já si vyráběl spoustu blahopřání třeba ve Wordu.
Celkem jednoduchý letáček se dvěma obrázky. Ve Wordu mi to přijde nepřehledné ale zkusit to můžu taky.
doplněno 02.10.11 15:29:například teď řeším, jak na to, aby stránka byla rozdělena na 4 sloupky a každý má jinou barvu..
O wordu nikdo nemluvil ale uz si blizko... je v programu primo podprogram na tvorbu techto veci je tam plno sablon i obrazku i pisma...
Nemůžu souhlasit s tím, že to zvládne v podstatě jakýkoli program. Když to nebude vektorová grafika, bude to vypadat velmi špatně. Ale jestli chcete tisknout pět letáků doma na inkoustovce, asi vám na výsledku stejně nezáleží.
já zas nemužu souhlasit s vama že mi na tom nezáleží...jak to mužete vědět, bylo to uvedeno v dotazu? Jak to budu tisknout se neptám, jde mi o to jak to co nejefektněji vyrobit a v čem. Zatím tady žádná extra rada
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.