Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Holka a ples - jak jí oslovit?

Od: petr92 odpovědí: 2 změna:

Chtěl jsem se s vama poradit. Blizi se maturitni ples , ale stale neni jasne zda tam budeme mit predtanceni kluci s holkama nebo si ho vezmou na starost jenom holky. Kdyby to nakonec bylo tak, ze by sli kluci s holkama chtel bych jit jen s jednou prijemnou holkou ktera se mi celkem libi a hlavne je fakt mila. Ted je tu ten problem. Jak ji rici, ze bych s ni rad sel tancit? Prijde mi blbe za ni prijit a rici jestli by se mnou nesla na to predtanceni pokud teda budou muset jit i kluci. Znelo by to jako takove zoufale reseni coz bych nechtel. Opravdu nevim jak tu vetu formulovat ci co staci rici a co ne. Nikdo ze tridy si jeste zadnou holku nezamlouval a to mi taky prijde takove trapne, ovsem nechtel bych pote byt ten druhy- s jinou bych tam opravdu nechtel jit.

Pote druhy problem- Pred par lety jsem tancil v tanecnich s jeji kamaradkou. Vubec mi to neslo. Bojim se, ze ji me zacne rozmlouvat at neblazni a at nechodi s nekym kdo to neumi(takovych je ve tride vic)...to je vse co me odrazuje od toho se ji zeptat. Kdyby to vyslo tak budu neskutecne stastny. Dekuju vsem za pripadne postrehy, rady a namety. :) Petr

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tlapka*
hodnocení

2x

Ahoj vrstevníku! Ten maturitní ročník umí zavařit i bez učení, co? :D

Tady je třeba upřesnit jednu věc - chceš s ní jít na ples, nebo s ní chceš na rande a ples může být dobrá příležitost? :) Protože jestli bys s ní chtěl strávit příjemný večer, tak bych se být tebou prostě zeptal, jestli by s tebou nešla tak jako tak, i v případě, že by předtančení nebylo. A za sebe jakožto holku - čí dřív, tím líp. Je fajn vědět, že se nemusím bát, že neseženu tanečníka.

Pokud máš strach, že neumíš tančit, tak se toho dá využít i tak, že se sejdete i před plesem a trochu si to spolu osvěžíte. Já jsem v tanečních taky nezazářila a dneska si pamatuju každý třetí krok každého čtvrtého tance.

Co se týče mého názoru, jakožto pohledu z té dívčí strany - mi by to určitě lichotilo. Že by mě někdo pozval, kór s předstihem aby mu mě někdo nevyfoukl. A to, že neumí tančit by mi nevadilo (nemohla bych ti nic vyčítat *smich*). Ono tam jde hlavně o to, že se holka vyparádí a chce okouzlit. Tanec je jenom bonus.

Držím palce na ples i maturitu! :)

petr92
hodnocení

Takhle milou odpoved jsem necekal. Velice Ti za ni dekuju a take preji uspesny ples a nasledne i maturitu.

Ted k tve odpovedi :)

Planoval jsem nebo spise jeste planuji se ji zeptat zatim jenom na ten ples. Vim, ze k ni neco citim a celkem se mi i libi, ale na to nemam zatim odvahu. Bylo by super s ni stravit vecer a poradne s ni pokecat o zivote, ale bojim se, ze bude uspech kdyz budem spolu na ten tanec a potom pujde za kamaradkama. Nevim jak bude ples probihat, ale nejak si nedokazu predstavit jak bych ji mel presvedcit aby si se mnou sla povidat (nebo jinak travit vecer) kdyz tam bude mit plno kamaradek.

A k tem tanecnim. Byl jsem na par hodinach a byl jsem fakt marnej. Je pravda, ze jsem hned za zacatku hodinu vynechal coz se pozdeji ukazalo jak velky problem, ale... :D Ve skole na ten ples budem trenovat tak snad to nejak pujde no :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]