Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak to přítelkyně myslela?

Od: grapefruit odpovědí: 8 změna:

Jak si mám přesně vysvětlit slova od přítelkyně na konci e-mailu, cituji: Domnívám se, že jsem asi trochu zkažená...

Neumím nahlédnout do dívčí hlavy. Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

bez kontextu je to těžké, mohlo to být od smyslu zkažená - nehodím se pro tebe, stejně dobře jako zkažená sexuálně - to jest výzva! *smich*

hodnocení

0x

Vytrženo z celku je vysvětlitelné jakkoliv - třeba má metorismus... :D

al bunda*
hodnocení

0x

Proč si to chceš nějak "vysvětlovat"?

šťastná*
hodnocení

0x

A ani se Ti to nepodaří. A pochybuji, že Ti budeme moci odpovědět my. Přesně jak bylo už raděno: neznáme v jakém kontextu to bylo napsáno. A hlavně neznáme situaci, která tomu předcházela. Pokud je to opravdu pro Tebe tak důležité a potřebuješ to vědět, myslím, že by ses měl zeptat své přítelkyně. Ta to ví nejlépe.

giovanni*
hodnocení

V íte, Vy všeci jste tací srandisti, ale to je naprosto v pohodě, já se s tím vypořádám, poněvadž mě to už jde tak krkem, že mě brní z toho celé moéje tělo, a teď se úpřimně naseru, poněvadž toto už prostě není normální. Já jsem, a to myslím zcela úo¨přímně, naprosto hodný človíček, mám se rád, a když někdo ze msě dělá blbce, tak do toho musím nějak mvíc, jak se říká, bouchnout. Jinak díky za odpověď, poněvádž já jsem fčsílek, hihihi, úplně mimo smyslu. Hernajs, co to je za ten svět, že jo? Dík. Mirek

šťastná*

Zkus nám to říct, až budeš při smyslech. Třeba Ti lépe porozumíme. *smich*
Které Tvé jméno z těch tří je pravé?

jabraka*
hodnocení

0x

Případně ji bylo blbě a chtěla ti sdělit,že konzerva byla zkažená?!

JABR

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]