Nejste přihlášen/a.
Jak si mám přesně vysvětlit slova od přítelkyně na konci e-mailu, cituji: Domnívám se, že jsem asi trochu zkažená...
Neumím nahlédnout do dívčí hlavy. Děkuji
A ani se Ti to nepodaří. A pochybuji, že Ti budeme moci odpovědět my. Přesně jak bylo už raděno: neznáme v jakém kontextu to bylo napsáno. A hlavně neznáme situaci, která tomu předcházela. Pokud je to opravdu pro Tebe tak důležité a potřebuješ to vědět, myslím, že by ses měl zeptat své přítelkyně. Ta to ví nejlépe.
V íte, Vy všeci jste tací srandisti, ale to je naprosto v pohodě, já se s tím vypořádám, poněvadž mě to už jde tak krkem, že mě brní z toho celé moéje tělo, a teď se úpřimně naseru, poněvadž toto už prostě není normální. Já jsem, a to myslím zcela úo¨přímně, naprosto hodný človíček, mám se rád, a když někdo ze msě dělá blbce, tak do toho musím nějak mvíc, jak se říká, bouchnout. Jinak díky za odpověď, poněvádž já jsem fčsílek, hihihi, úplně mimo smyslu. Hernajs, co to je za ten svět, že jo? Dík. Mirek
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.