Nejste přihlášen/a.
Dobrý den je něják nebezpeční pít energidrink + alkohol
pil jsem to jednou ale nebyl to žadný tvrdý alkohol měl jsm pocit že nejsem vůbec opilí zase na druhou stranu jsem potom vůbec nemohl usnout
Nemá se to kombinovat, protože to působí proti sobě - alkohol tlumí a energiťák člověka nabudí. Kvůli tomu např. může být člověk agresivnější a snáz se popere nebo něco rozfláká. Navíc jak kofein, tak alkohol zvyšují krevní tlak, takže to je velká zátěž pro srdce a oběhový systém. Další věc je, že to není zrovna levné - v baru máte panáka vodky za 40,- a energiťák kolem 60-80,- Kč, to je aspoň stovka za jednu skleničku. Za stovku je přitom čtyři pět piv! Levnější to máte, pokud mícháte doma...
Ale jak sám píšete, jsou po tom problémy se spánkem, to po pivu nehrozí
jo a pak pijete a pijete a najednou kopačka jak cyp... ale působí to na lidi rozdílně.. mě nepřijde že by to na mě až tak učinkovalo... myslím že každopadně lepší kombinace než chlastat na antibiotika.. to pak neutratite ani tu stovku ..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.