Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, cca před 2 týdny jsem měla virózu - rýma, bolest hlavy, nic hrozného. Ale od té doby jsem pořád strašně unavená, často mě bolí hlava, někdy mě škrábe v krku a pak je to zas OK, jakoby se nic nestalo, je mi všechno jedno a nic nedělám se zájmem, celý den bych jenom spala... Byla jsem s tím u doktorky, která mi udělala odběry krve na měření snad všeho možného - hladina železa v krvi, hladinu cukru - glukózy...Když mě jednou mamka načapala jak skoro spím vestoje, asi jen tak plácla: "Kdo ví, co to je, snad nemáš cukrovku nebo něco se štítnou žlázou...". Vím, že si musím počkat na výsledky laboratoří, kteé budou v pondělí, ale ráda bych jen tak předběžně věděla: mohla by to být ta cukrovka nebo štítná žláza, nebo mám třeba jen oslabenou imunitu? co myslíte?
Na cukrovku by víc než bolesti hlavy upozornila neustálá žízeň. Únava může mít spousty příčin, u mě to byla mononukleoza. Rozvinula se u mě po viróze, ale střevní. Když jsem byla oslabená, projevila se únavou. Byl to ale jediný můj příznak, takže to tak hrozné nebylo. Akorát jsem si musela na chvilku odpustit smažáky, no. Ale klidně to může být i jen následek té virozy, netřeba myslet hned na nejhorší možné možnosti. Ale je dobře, že jste obezřetná.
Hlavní je, že jste zašla k lékaři. Držím vám palce, aťjsou výsledky co nejpříznivější.
Možná to nebyla jen tak virózka, ale chřipka, a pořádně jste ji nevyležela. Čtrnáct dní (a déle) je docela běžná doba, po kterou je z ní člověk zhuntovaný. Oslabená imunita není "jen", ale k té člověk jen tak snadno nepřijde... nejpravděpodobnější je, že se dozvíte, že máte dlabat vitamíny a zatím se trochu šetřit. Nebo to nebyla viróza, ale něco bakteriálního a pořád to máte v sobě, může to být zánět něčeho bez dalších vnějších projevů - to pak vyfasujete antibiotika, po kterých budete unavená ještě víc Prostě to může být kde co, ale zatím se děste tím nejpravděpodobnějším
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.