Nejste přihlášen/a.
Přeju pěkný den a mám dotaz, před pár dny mě oslovila obch.zástupkyně VOZP s nabídkou přestupu (od VZP) k jejich pojišťovně. Byl jsem tím tak zaskočen že mě ani nenapadlo zeptat se kde sebrala moje tel.číslo. Dušovala se že mají smlouvy snad se všemi zdravotními zařízeními co existují a oproti VZP nabízí jen samé plusy, ale známe jak to je že. Tak jsem se chtěl zeptat jestli jsou v praxi s touto pojišťovnou nějaké problémy, zejména jestli spolehlivě hradí poskytnutou péči přinejmenším ve stejném rozsahu jako VZP. Nerad bych se v budoucnu zpětně dozvěděl že si nějaký běžný zákrok musím platit sám, toto jsem na jejich stránkách nějak nenašel. Jde mi hlavně o ty časté věci jako OL, zubař, plomby, pohotovost, léky, rehabilitace,... Za názory na tuto pojišťovnu předem děkuji.
Dobrý den, zkušenosti s touto pojišťovnou nemám, ale podívejte se co svým klientům nabízí. Jaké mají preventívní prohlídky a různé benefity.
A co konkrétně myslela těmi plusy? U VoZP jsem 18 let (povinně registrován při nástupu na vojnu a už jsem zůstal) a nikdy nebyl žádný problém s placením. Hradí mi i velmi drahou léčbu a pokud jde o zubaře, tak tam vám stejně uhradí jen to, co všichni ostatní, tedy to základní, pokud byste chtěl něco lepšího (např. bílou plombu apod.) tak si stejně budete muset připlatit za nadstandard.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.