Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamarádka mi rozkazuje a nadává

Od: kika000 odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,kamarádka mi napsala pi... a potom mi zavolala ze myslela picho a říkala ze je to namyšlenost,jinak chce jit furt každý den ven,potom si zas vymyslela že když nebudeme chodt ven tak ten druhy ho bude 2 štípat,ještě ví moje heslo na kostiky seznam a na fb,ale já její ne,protože mě dostala řekla že její taky řekne ale neřekla,ještě chce pomě 1 dopis 32 za spoždění a to do její schranky protože sem ji slíbila že si neudělám fb,jinak mi říká sprostě třeba drž hubu,a smeje se mi že chodím do mažoretek,a říká že budu namyšlená,a ještě mi říkala že když se sní nebudu kamaradit tak prý budu vzduch aještě říkala že všechny přemuví až se semnou nebaví,a ještě se tata na ní naštval,pomocte mi prosím

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tlapka*
hodnocení

4x

Nevím, kolik ti je, ale tahle slečinka s tebou jednodše manipuluje. A ty se necháš? Zná heslo? Když pomineme to hlopé prozrazení, tak neváhej a změň ho, než to udělá ona. Jinak se můžeš dočkat i toho, že za tebe bude posílat nepěkné vzkazy...

Copak nevidíš, jak ti diktuje podmínky? Ona sama je nespš slabá a "něco" si dokazuje tím, že ji někdo (ty) poslouchá. Nenech se! Není tvojí povinnost chodit ven, když nemůžeš nebo nechceš. Kdyby to byla kamarádka, tak to jednak pochopí a jednak by se ti asi i víc chtělo, těšila by ses... tohle není kámoška, ale manipulátorka! *stop*

Určitě máš na lepší. Vykašli se na ni, nebo si taky dupni. Proč bys měla dodržovat jen její pravidla? Navíc, v kamarádství ta pravidla vyplynou sama (pokud si není třeba vyříkat něco konkrétního), ne že ti je někdo naservíruje a kývneš. Takže buď jí to oplať stejně a prosaď si svá pravidla a sleduj, jestli se její chování zlepí, nebo se na ni vykašli. Osobně, to druhé bude nejspíš lepší.

Výhrůžkou, že přesvědčí ostatní, se nenech zahnat do kouta. Ostatní mají svůj rozum a ona určitě enní taková borka, aby zmanipulovala všechny. Však oni určitě vidí, jak se chová. :) A že budeš vzduch... nebude lepší pro ni být vzduch než se nechat takto buzerovat? :)

Sílu a úspěch přeju, neboj se! ;)

stany*
hodnocení

1x

a v cem chces pomoct nebo poradit? Kamarádka asi nebude úplně kamarádka, když ti nadává. Najdi si jinou kamarádku která ti nebude nadávat a budes mít po problému

pt®
hodnocení

1x

"kika", tonení žádná kamarádka, je na nízké úrovní s nízkým IQ a proto tyranizuje, podvádí, lže a manipuluje a vnucuje ti svoji vůli. Nejste si rovnocenné. Najdi si kamarádku trochu na výši, jako jsi ty a na tuto osůbku si dej pozor. Myslím, že za pár let si s ní nebudeš mít co říct a budete myšlenkově každá někde jinde. - stařenka

jakubdeda*
hodnocení

1x

Já si myslím, že ta Vaše "kamarádka" není žádná kamarádka, jen chce Vás ovládat a rozkazovat Vám.Asi moc jiných kámošek nemá, asi se nenechají ovládat a nejsou zvědavé na ty její nadávky.Proto jste jí dobrá.Nenechá Vám žádný prostor. Přeci je to Vaše věc, zda si založíte fb nebo nezaložíte, ona Vám nemá dotoho co kecat. Dal bych si hlavně honem jiné heslo, aby neměla možnost ho používat a neznala ho. A když se Vám prostě nechce jít ven, tak bych jí to narovinu řekl "NEJDU" a hotovo. At se klidně naštve. Směje se Vám , že chodíte do mažoretek, chtěla by, abyste tam přestala chodit, abyste jí zase poslechla. A až jednou budete mít nějakého kluka, tak Vám ho klidně bude zakazovat, Vás bude třeba před ním pomlouvat a jeho zase u Vás. Copak jste cvičená opice, abyste jen jí poslouchala? Chce Vám vzít Váš vlastní názor a srazit Vaše sebevědomí na nulu. A nevím, proč byste byla vzduch, když s ní nebudete kamarádit. Jen ona nechce, abyste se sama rozhodovala, chce abyste jí ve všem poslouchala.Máte přece kamarádky u mažoretek, ve třídě nebo i jiné, znají Vás, tak si samy udělají usudek o Vás, i kdyby ona o Vás povídala co chtěla. Já bych to kamarádství ukončil a to co nejdřív. A Jestli se Vám nějakým způsobem začne mstít, pomlouvat, sprostě Vám nadávat a jinak ubližovat, tak i toto je trestné, je to šikana. Řekl bych to všechno doma rodičům a určitě Vám pomůžou. Nejste její pejsek, ale svobodný člověk. Ju? Jakub

martinaa*
hodnocení

1x

Kamaradka? Mila slecno, je to pekna krava, co si na Vas hoji vlastni mindraky a shazuje Vas. A doufam, ze s ni prerusite kontakt a jako "kamaradku" ji opravdu brat nebudete. Vite proc? Protoze potom se na jeji uroven snizujete taky, protoze si tyto veci nechavate libit, tolerujete je a jeste to nazyvate "kamaradstvim".

Okamzite odebrat z FB, vymazat cislo a tvrde ji oznamit, ze koncite. Bez diskuze.

dzordz*
hodnocení

0x

Jooo to my sme si říkávali i jinejma výrazama, kolikrát to vypadalo jak soutěž, kdo vymyslí originálnější nadávku :) Taky sme se štípali a kopali a mlátili a fackovali, ale až na výjimky nic z toho nebylo myšleno vážně.

U vás dvou to ale vypadá, že nejste kamarádky a není to jen vzájemné pošťuchování. Bude lepší jí ukázat záda a ani s ní nemluvit, přece "a já se s tebou nebavím!" je ten největší trest, že. Ignorujte její manýry a budete mít pokoj.

sisinka*
hodnocení

0x

To mas ale divnou kamaradku...prestan se s ni schazet.

1jara*

Kamarádka se takhle nechová, potřebuje někoho kdo jí bude poslouchat, velký sobec

buss
hodnocení

0x

Jak pomocte mi... nechám ji si žít vlastní život a jdu si vlastní cestou, nebo je závoslost na ní?

hodnocení

0x

Hlavne skutecne zacnete kamardu resit tim, ze si zmenite vsechna hesla, ktere ona zna a nastavite si na zminovanem FB zabezpeceni, kdo a co muze videt a cist. Potom ji s klidnou dusi poslete do haje. Kdyz to udelate naopak, tak Va skutecne hrozi to, ze Vam heslo zmeni ona a bude Vam delat ze zivota jeste vetsi peklo nez ted dela

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]