Nejste přihlášen/a.
Dobry den jsem tehotna 11tyden a zacali me moc bolet zuby vcera jsem sla hledat zubare ktery by me zaregistroval u nas v Chrudimi a zadny me neprijal trpim bolesti jako pes bolej me dasne cuka mi tam a vcera my vypadla jeste ke vsemu plomba leky si zadny neberu protoze mam strach ze by to skodilo miminku.Muj zubar pred rokem umrel a od te doby nemam zadneho .Poradte mi co mam delat .diky Hela - na pohotovost kdybych sla tak me jen osetrej nutne a stejne by me rekli dojdete si ke svemu zubari na kontrolu.
V první bych vám doporučil zajít na pohotovost, i za "pouhé"zbavení bolesti to rozhodně stojí! Tam se můžete i zeptat, který z místních zubařů přijímá nové pacienty.
Zkuste se podívat i sem znamylekar.cz/...
moc diky za odkaz je tam jedna zubarka co prijma nove pacienty hned v pondeli to zkusim do te doby musim vydrzet.
Rádo se stalo, nicméně být vámi, tak bych pro jistotu nečekal a na tu pohotovost zašel. Může v tom být třeba zánět a v konečném důsledku to může ublížit miminku víc, než nějaký prášek proti bolesti.
Dekuju za tip pani zubarka me prijala hned a mam to dokonce kousicek od domova jeste jednou moc dik!
Po zemrelem zubari by mel nekdo prevzit praxi, kdepak mate Vasi lekarskou dokumentaci? Na bolest muzete paralen. Kdyz ne v Chrudimi, tak v Pardubicich urcite bude zubar, ktery Vas prijme. Existuji i soukrome kliniky, ktere sice nemaji smlouvu s pojistovnami, takze si clovek osetreni zaplati, zato ale berou pacienty a nemusite se obednavat ctvrt roku dopredu.
Vím, co prožíváte, v těhotenství mě také zuby trápily více než jindy a má to tak spousta žen: miminko - problémy s vápníkem. Zajděte na pohotovost, bolest je nutno řešit urgentně. Když Vám pan doktor zemřel, přece nemohla Vaše dokumentace zůstat ležet zaprášená někde v uzamčené ordinaci. Jistě to musel někdo převzít.
Jinak u nás, kousek od Chrudimi, má také většina zubařů na dveřích zprávu, že další pacienty neregistrují. Já mám naštěstí zubařku bezvadnou. Jen jedna je u nás volná a přijímá, ale moc lidí k ní nechce, je závislá na alkoholu a pacient nikdy předem neví, co mu vytrhne. K ní nikdy ne! Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.