Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak pokračovat v randění?

Od: 101522* odpovědí: 4 změna:

Seznámila jsem se moc milým a krásným chlapem. Je sice téměř o 10 let starší než já, ale to mi vůbec nevadí. Byli jsme spolu párkrát na kafé, občas se potkáme na diskotéce nebo v baru. Dokonce jsme se spolu i líbali, ale tím to asi i končí. Nemůže se to nějak rozhýbat k něčemu víc. Jsem z naše "vztahu" a hlavně z něj docela zmatená. Jednou mám pocit, že semnou chce být, že mu na mě záleží. A jednou zase, že ho vůbec nezajímám. Dost mě to mrzí, mám ho moc ráda a záleží mi na něm, nechci to nechat jen tak, ale nevím co si mám o tom myslet. Chtěla bych vědět co si o tom myslíte, jestli jste třeba zažili něco podobného, a hlavně co mám dělat dál,? třeba nějaké netradiční rande...atd.děkuju

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co o něm víte kromě toho, že je krásný? Není třeba ženatý?

101522*
hodnocení

ne, ženatý není, přítelkyňi nemá, má velmi dobře placenou prácí, dům...

Ó, samé pozitivní informace, to už opravdu stojí za to bojovat. Ale mohla byste ho lehce svým chováním vylekat a odradit. Muži jsou /někteří/ bázlivá stvoření a mají strach z příliš iniciativních žen. Netlačte na pilu, nevystrašte ho, pokud jste již měli schůzku a dokonce jste se líbali, asi se s vámi vídá rád a je mu s Vámi dobře /pokud jste se mu snad nevrhla do náruče sama/. Uvidíte, jak se to bude vyvíjet dál, myslím si, že schůzky budou pokračovat.

Mám takovou pěknou písničku ve stylu country:...takhle skončí každej chlap, když ztratí hlavu, nejlepší je sbohem dát a zmizet v davu. Jinak nežli řekneš švec, sklapne zámek, spadne klec...to jsou ženy, ženy, ó ženy.

A toho se opravdu plno chlapů bojí, zvláště ti zralejší, kteří už mají nějaké ty zkušenosti. Takže pomalu na něj a raději žádné experimenty. ;)Jaga.

101522*
hodnocení

toho se moc bojím, že bych ho mohla odradit a vystrašit, ale mám ho vážně ráda, takže chci bojovat:). Moc děkuji za odpověď a rady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]