Nejste přihlášen/a.
Seznámila jsem se moc milým a krásným chlapem. Je sice téměř o 10 let starší než já, ale to mi vůbec nevadí. Byli jsme spolu párkrát na kafé, občas se potkáme na diskotéce nebo v baru. Dokonce jsme se spolu i líbali, ale tím to asi i končí. Nemůže se to nějak rozhýbat k něčemu víc. Jsem z naše "vztahu" a hlavně z něj docela zmatená. Jednou mám pocit, že semnou chce být, že mu na mě záleží. A jednou zase, že ho vůbec nezajímám. Dost mě to mrzí, mám ho moc ráda a záleží mi na něm, nechci to nechat jen tak, ale nevím co si mám o tom myslet. Chtěla bych vědět co si o tom myslíte, jestli jste třeba zažili něco podobného, a hlavně co mám dělat dál,? třeba nějaké netradiční rande...atd.děkuju
Ó, samé pozitivní informace, to už opravdu stojí za to bojovat. Ale mohla byste ho lehce svým chováním vylekat a odradit. Muži jsou /někteří/ bázlivá stvoření a mají strach z příliš iniciativních žen. Netlačte na pilu, nevystrašte ho, pokud jste již měli schůzku a dokonce jste se líbali, asi se s vámi vídá rád a je mu s Vámi dobře /pokud jste se mu snad nevrhla do náruče sama/. Uvidíte, jak se to bude vyvíjet dál, myslím si, že schůzky budou pokračovat.
Mám takovou pěknou písničku ve stylu country:...takhle skončí každej chlap, když ztratí hlavu, nejlepší je sbohem dát a zmizet v davu. Jinak nežli řekneš švec, sklapne zámek, spadne klec...to jsou ženy, ženy, ó ženy.
A toho se opravdu plno chlapů bojí, zvláště ti zralejší, kteří už mají nějaké ty zkušenosti. Takže pomalu na něj a raději žádné experimenty. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.