Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
z vnitřní strany dolního rtu se mi udělal takový vřídek, celkem nalitý, ale je trvdý, takový průhledný. Má průměr asi 4 mm a je dosti vystouplí. Nevím, co to je, zda to je aft, protože já jsem afty ještě nikdy neměla. Je dosti nepříjemný, ale moc nebolí. Jen ho tam prostě cítím. Bojím se, že je to něco vážnějšího. Moc se totiž nepodobá aftům, co jsou na internetu. Ten vřídek je vystouplejší a průhledný a také okolo něho není zarudnutí. Přidala jsem fotku, ale je z nekvalitního foťáku, ale možná se dá trochu něco poznat. Co myslíte, je to aft? Jak to mám léčit, čekat, vyplachovat ústní vodou, tantumverde či modrá vodička? Zkušela jsem ho propíchnout, já vím, že by se to nemělo, ale nešlo to. Díky moc za radu a názor.
Jo, to znám, je to docela otravné, ale nic vážného. Čas od času se to prostě nevím proč objeví. Nejlepší je vydezinfikovat jodisolem špendlík, propíchnout a vydezinfikovat i tu ranku a je pokoj.
Vnučce se občas po nějaké pomazánce koupené v obchodě udělá v ústech nějaký pupínek. Dcera to léčí jednoduše. Dle lékaře koupila v lékárně Parontal - ústní gel. Tyčinka na čištění uší se namočí a potře ústní dutina. Pomáhá to na vše, co se vám v ústech udělá. Malá krabička stojí asi 60,-Kč a v lednici ji můžete mít v rezervě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.