Nejste přihlášen/a.
Stalo se mi, že za mnou přišel člověk jménem Radim Klosík a vydával se za dealera O2, podepsali jsme smlouvu na 2 roky která je však neplatná ,zjistila jsem že tento člověk není u společnosti O2 ,nevyřizuje smlouvy. NEVÍM CO PO MĚ CHTĚL ,ZAPLATILA JSEM MU STOVKU ZA NOVOU O2 KARTU.Dejte si pozor na takové lidi, nejenom že špiní firmu O2 ale také vy můžete být ohroženi. Jestli máte někdo podobný případ jako já, dejte mi vědět.Chci vědět jak vyřešit tento problém ,najít člověka jenž se výdaval za dealera společnosti O2. A hlavně to chci vyřešit nechci se zadlužit stejně jako vy ostatní jen proto že by mě nikdy nenapadlo že s někým podepíšu smlouvu která je neplatná a z které nemám nic. Jak poznat podvodníka?
Evo, děláte si srandu? Přišel za Vámi člověk, a chtěl stovku za smlouvu na dva roky? A Vy fakt nevíte, co po Vás chtěl? No tu stovku přece. A to jste naštěstí padla na nějakého diletanta. Nebojte, takhle naivní už snad lidé nejsou. Ale je od Vás hezké, že jste chtěla upozornit na případné "zadlužení" . Pokud chcete smlouvu s O2, tak jsou v každém městě jejich pobočky, v kamenných obchodech. Není to nic ilegálního, postupujte logickou cestou. No, a co týče té Vaší stovky, tak ji oželte. Nakonec to jsou tři Cokakoly z Penny. A alespoň ještě ke všemu neztloustnete. Tam jsou cukry, a ty jsou daleko nebezpečnější, než ten Váš podvodník. Ahojky Suzy.
Doprčic, asi se to cocacola. To víte, já ty sra..ky nekupuji, tak ani nevím, jak se to píše. Omluva velká všem znalcům.
Prave... kazdy druhy den je tu podobny dotaz. U lidi nekdo zazvoni, neco jim vnuti, oni zaplati - a pak se divi. Ted budu mozna hnusna, ale dokud na tohle budou lidi porad skakat, podvodnikum se porad bude darit...
Denne vidam mraky O2 a T-mobile rekrutu, jak chytaji na ulici lidi. Jen blazen se u nich zastavi...
Nepodepisovat nikomu nic, v tomhle případě třeba jedině v kamenném obchodě, nebo si zaměstnance ověřit u zaměstnavatele (i když s těma čekacíma dobama na infolinkách ..).
To třeba dorazí frajer a začne něco o smlouvě na elektřinu, že "se přechází" (asi hromadně?) na nějakej jinej systém, ptám se, od koho že to je (protože samozřejmě jméno a společnost jen tak zamrmlá) a dozvím se, že "no přece od vašeho dodavatele", a pak se zeptá, na koho je psaná elektřina. Takže vlastně se kvůli něčemu strašně důležitýmu obtěžoval celou cestu až sem osobně, dostal se nějak do zamknutýho baráku, ale neví, koho má hledat, protože se chudinka zapomněl kouknout na jméno na smlouvě.
To samý slečna od pojišťovny, která mi tvrdila, že nutně "musím podepsat tenhle papír ju a pak dostanu takovejhle lepík na kartičku ju", jinak mi kartička nebude platit. A že na to mám už jenom měsíc a že oni to obcházej, aby si to lidi nemuseli zařizovat. Až mi bude pojišťovna něco chtít, může poslat doporučenej dopis, do té doby se mějte hezky a nashledanou.
No a O2 a spol - vždycky začnou s tím, u koho jsem, kolik protelefonuju a jestli bych to neměl lepší na paušál. No tak jim řeknu, že u Eurotelu (už při tom jim jdou oči v sloup :D) a že dobíjím kredit jen ve chvíli, kdy skončí jeho platnost.
No, ke mně zase přicválali dva frajeři od "tymobajlu", v momentě, kdy jsem s nimi rozvázala po dvanácti letech smlouvu. Děsně se divili, proč jsem od nich odešla k O2 a začali mne přesvědčovat, že mám ještě možnost se k nim vrátit, abych s nimi podepsala nějakou "úžasnou" nabídku, už fakt nevím k čemu to bylo, protože jsem je jednoduše vyhodila. Prskali jako kocouři, ale já se dost nasmála. Ale nezapomenu, jak dštili oheň a síru na O2. Bylo vedro, byli chudáci zpocení, a docela zapáchali, i když měli u krku utažené kravaty. Nakonec mi jich bylo i líto, protože šli uhánět mého souseda, devadesátiletého dědu, a ten na ně koukal, usmíval se svými falešnými zuby pod slunečníkem, a pokyvoval hlavou, jako že mají pravdu. Byla to prča.
Paní Plačková, vy nejen že podepíšete smlouvu na ulici, vy to ještě bezelstně přiznáte. Mě by tedy hanba fackovala. Stovka není až taková darda, tak to neřešte a pro příště si zapamatujte, že smlouvy, které jste nevyžádala a které nejsou uzavřeny na řádné pobočce prostě nesmíte podepsat. Četla jsem onehdy takovou pěknou zásadu : Nepij - když už piješ, nic nepodepisuj - když už jsi podepsal, tak se nediv.
To samé jsou ty přeplatky za plyn, vodu, léky a blablabla. Za důchodcem přijde někdo nezřídka tmavé barvy pleti, že mu nese přeplatek 3000,-, ale má jen "Masaryka". Důchodce ho pozve dál, vytáhne ze šuplíku obálku se 100 000,- (aha, to je ten strašlivej kapitalismus) a ochotně rozmění. A než se stačí rozkoukat, tak ne že není o 3000,- bohatší, ale o 100 000,- chudší. Bodejť. Když na to lidi skáčou, tak by ti podvodníci byli blbí, kdyby nepodváděli.
Jste chytrá, paní Plačková, že "se nechcete zadlužit jako my ostatní". A na Vaši poslední otázku odpovím jednoduše : Přemýšlejte.
NEPODEPISOVAT, NEPODEPISOVAT, NEPODEPISOVAT! Jak může dospělák podepsat smlouvu a zaplatit 100,- ani neví komu.Někdo přijde, neznám ho, pozvu ho domů a posluchám,jak mi do hlavy tluče hřebíky a nakonec mu ještě zaplatím, za to, že přišel. Vyprovodím ho.
Naučte se prosím,
každého, kdo vás zastaví v obchodě, na ulici, zazvoní u Vás u dveří, nebo vám volá na mobil, volání a SMS nízký tarif, lepší než máte, telefon za 1,-Kč, levný benzín při nákupu, kredit karty na vybrání peněz apod. vyprovodit a neposlouchat, stačí říct, děkuji nechci. Pamatujete si, že každá dobrá věc, musí být potrestána. Dobrá věc je ta nabídka a trest je okradení zákazníka. Platit, Platit, Platit, nesmíte zapomínat, že nakonec to budete vy, kdo bude platit.
Rada: Když něco potřebuji jdu do obchodu, kde mám záruku,že to není podvodník.
S podobnými lidmi slušně vyrážím dveře. Vždycky, ať už mi slibují cokoliv. Od toho jsou přece obchody, internet a podobně, každý si tam zařídí, co potřebuje a podobní uprášení a upocení prodejci nemusí šoupat podrážky. Jsme malá vesnička, kde lišky dávají dobrou noc a přesto nemine týden, aby se nějaký ten "podšívka" neobjevil. Asi jim to za to stojí. Nedávno jsem byla na chvíli z domova pryč, přišla mladá pohledná slečna a mezi vraty začala manželovi nabízet úúúúúžasně levnou elektřinu, jen když přejde k nim. Manžel není tak energický jako já, řekl jí, ať přijde za hodinu, že se mezitím vrátím a poradíme se. Já se vrátila a rozhodla, že nic se měnit nebude. Když slečna podle domluvy zase přišla a ostrouhala, vychrlila na nás pak takové nadávky, že spíš vypadala jako starý otrlý námořník, než křehká dívka.
Stejně mi vadí časté telefony na téma: na čem spíte, co jíte, v čem vaříte?...apod. Představte si, že: Spím v posteli, jím jídlo a vařím v hrncích. Co je ale komu po tom? Také hned proto zavěšuji.
Je to lumpárna a je to neslušné neustále obtěžovat lidi. Jediná možnost je, aby to všichni odmítali, pak by se prodejci prostě nechytli. Jenže to je nemožné, důvěřiví důchodci se chytnou téměř vždycky. A pak v televizi hořekují. Kus krkovice se jim zdá příliš drahý, ale kdejakého podvodu se hned chytí. Jaga.
Mně zas nabízeli od O2 po telefonu výhodné blablabla.Ale já jsem u Vodafone takže nabývám dojmu že ti lidé jsou placení od každé uzavřené smlouvy a vytáčí čísla jen tak nablind.Přetahují zákazníky.Přijde mi to nevkusné,vtíravé,obtěžujicí.
Ať žijí podvodníci. Dokud je dost nepoučitelných lidí, tak ať vydělávají. Tohle ber jako zkušenost a každá zkušenost něco stojí. Ovšem jsou lidé, které ani velmi draze zaplacená zkušenost nepoučí. U mě byl minulý týden nabízet změnu kabelovky. Ohlášený, mají kabelovku v baráku, možná výhodnější než UPC. Ale na každou moji konkrétní otázku spustil ten svůj nacvičený blábol. Tak jsem řekl, že mu nerozumím a vyrazil jsem s ním dveře. Pokud budu chtít v čemkoli nějakou změnu, tak si umím najít kontaktní místo a někoho, kdo mi řekne to podstatné, co mě zajímá. A opravdu nemusím poslouchat tyhle bláboly cvičených opic, ve kterých se to podstatné absolutně ztrácí. Zřejmě úmyslně.
Přišel jsem domů a v chodbě u mých dveří panelákového bytu manželka konverzovala s uhlazeným mladým mužem,který ji vášnivým hlasem přesvědčoval o výhodách jejich firmy,dodávající skvělou a levnější elektřinu.Žena se už chystala podepsat smlouvu a já po chvíli,kdy jsem byl z té drzosti neschopen slova,jsem rezolutně papíry rozpůlil a pána odeslal o patro níž.
Já vždy tvrdím,komu není rady,není ani pomoci-.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.