Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat kardamon?

Od: babulka® odpovědí: 5 změna:

ahoj nevíte někdo kde koupím kardamon,nemyslím na netu ale v jakem obchode,tady v Pardubicich asi nikde co?dík

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ahoj babulko, v Pardubicích před Kauflandem v Polabinách /hned u vchodu/ stojí už asi 14 dní stánek s kořením. Je tam takový příjemný pán a ten má snad všechno. Kurkumu, šafrán, co kdo chce. Pospěšte si ale, jakmile se zhorší počasí, myslím, že to zabalí, aby mu to nenavlhlo. Jaga.

doplněno 27.09.11 13:41:

Co je zajímavé - přestože tak 95 % lidiček hledá kardamon, je to vlastně správně KARDAMOM. Nic si z toho nedělejte, taky to občas řeknu špatně.

lidus*
hodnocení

0x

V BRNĚ na Lidické je prodejna zdravé výživy a myslím, že mletý jsem viděla i v Biopotravinách na Mendláku.

doplněno 25.09.11 15:16:

Omlouvám se, já špatně četla a ty Pardubice přehlédla.

hankauk*
hodnocení

0x

V Pardubicích musíte mít nějaký obchod s kořením, zdravou výživou apod., kde byste kardamom mohla zakoupit. A když ne v PB, tak v Hradci určitě. Vitana ho nedělá.. zkuste Kotányi?!

hodnocení

dekuju za odpovedi a jsem jiz poucena kardamom:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]