Nejste přihlášen/a.
Řeším jeden podle mě problém. Přítel za týden vypije až 30 piv, není to pravidlo někdy víc někdy míň. Říká, že po pivu má člověk větší žízeň, že je pivo v hospodě nejlevnější a s kamarády se nic jiného pít ani nedá. Říká, že bez piva klidně být může, že na něm není závislý, . 30 piv za týden mi přijde dost, řekla bych že to neprospěje ani zdraví a ani peněžence. Co říktáe?
Také bych řekl, že 30 piv týdně je docela dost, že je to docela slušnej náběh na alkoholismus.
, 30 piv týdně? si dělá legraci? to zvládnu i já a to pivo vůbec nepiju!
kolega z práce vypije denně po práci 20 piv (12 stupňů), ano denně!
No přehnané to není, protože počet přiznanejch piv bude pravděpodobně nižší, než ve skutečnosti. Něco jiného je něco příležitostnhě oslavit a něco jiného je chodit každej den do hospody.
To je nedorozumění, chtěl jsem říct, že není přehnané si myslet, že 30 piv týdně je docela dost.
Jinak vypít 20 piv deně je pitomost, když bych předpokládal, že se dá vypít jedno pivo za 15 minut, tak by to zabralo 5 hodin denně a to tam nepočítám střízlivění a močení...
Já osobně si dám pivko celkem rád, hlavně teďka v létě, ale všechno je třeba s mírou...
tak když by v práci sknčil ve 14:00 tak do hispody by přišel v 15:00 plus 5 hodin je 20:00 a střízlivění a močení řekněme dvě hodiny takže by se domu dokymácel ve 22:00
zdravý prospívají dvě piva denně tj, 14 piv týdně a on vypije dvojnásobek to tžak hhrozné není
přijde mi to dost. I když soudit můžu jen podle sebe a moje norma je něco kolem deseti , to v případě že na ten týden připadne "konference" , kde jich obvykle padne čtyři až pět. a pokud mám přidat ještě jednu vlastní zkušenost, tak u sebe pozoruju lehkou tendenci k zvyšování spotřeby ...
nevěříte?
mohu vám napsat jeho jméno adresu a desítky lidí kteří Jirku ( 36 let ) znají a sedí s ním denně v hospě!
píšu min. 20 (12 stup) piv denně, v práci skončí ve 14.00 a "šup" do hospy!
nemám důvod tady psát BLUDY!
Záleží na tom, kdy to pivko pije. Pokud je to po fotbálku, tři kousky sotva stačí. Při grilování se taky žízní, pokud se maká na zahradě nebo na chalupě či baráku, basa není problém... Já piji pivo rád, paradoxně ale nemám rád hospodu, kde je kravál a většinou silně zadýmáno. Podstatné také je, jakou práci vykonává - některé profese žízeň přímo produkují... Čtyři piva na den jsou sice poměrně dost, ale znám řadu řidičů, kteří je dokáží po šichtě zvládnout během hodinky...
psal jsem, že do hospy chodí vždy a ž po práci! (denně)
a dělá, vlastně dělal u lisu!
a chlastá už min. tak 15 let?!
a říkám on 10 stupňové pivo pít nebude, on jen 12 stupň. + ta kořalka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.