Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chlupy na rukou - co s nimi?

Od: stevy odpovědí: 8 změna:

Zdravím, je mi 17 let a jelikož mám na rukou husté černé chlupy, tak bych se chtěl zeptat, jestli by mi někdo neporadil co s nima. Nechci se jich uplně zbavovat, vypadalo by to hloupě. Spíš mě jen napadlo, jestli by nešel zmenšit jejich počet. Chlupů dostatek mám na celém těle, avšak vadí mi to jen na rukou. Opravdu mi to není příjemné, mít na rukou takovou "džungli", stydím se nosit i trika s krátkým rukávem. Budu rád za každou odpověď. Děkuji!

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jakubdeda*
hodnocení

1x

Počet chlupů nejde zmenšit. Když se nebudeš za to stydět a nebudeš to zakrývat, ale budeš dělat, jako že je to běžné, tak za chvíli ti to nebude vadit. Normální holky to nebudou řešit a hloupé zase neřeš Ty. Já to dávno neřeším a v létě chodím i bez trika, nebo jen v tílku.

des*
hodnocení

0x

Měl byses s tím smířit.Otec je určitě taky chlupatý.Je to otázka dědičnosti a hormonu testosteron.Udělej z toho přednost,právě některé holky upřednostňují chlupaté muže.Pocit méněcennosti je nesmysl.Správný chlap má být chlupatý a smrdět.

cinematic*

No, s tím smradem bych si dovolil nesouhlasit, ale pokud jde o chlupy, pak potvrzuju, že jsou ženy, kterým se líbí (nebo jsem měl zatím vždycky na takovou štěstí). :)

sargo*

Správně ten citát končí "...a smrdět koňma", ale obávám se, že to už dneska není zdaleka tolik sexy, jako v době, kdy mít koně NĚCO znamenalo *smich*

Smrdět by teda neměl, to je čirá mužská propaganda, ale chlupy na rukou... to je prostě krása. Za sebe říkám nechat.

Správný chlap má smrdět?:D No tak nevím, to už by nebyl správný chlap,,,,,ale pěkné chrochtavé zvířátko...;).

sargo*
hodnocení

0x

S vyšším věkem kluků kolem tebe, kteří na tom budou stejně, bude přibývat, tak ti to pak nejspíš přijde přirozenější. Ale věř mi, že jakékoli pokusy o omezení dopadnou jenom špatně ;) Ber to tak, v oblečení se kvůli tomu nijak neomezuj, jediné chlupy, které by měly chlapovi vadit, jsou ty z nosu a z uší :-D

stevy
hodnocení

OK :) Tak já to řešit nebudu, díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]