Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest na hrudi - v detstvi

Od: anonymm* odpovědí: 11 změna:

dobry den, v detstvi jsem mival bolesti na hrudi, nikomu jsem to nechtel rict, protoze jsem se bal, ted je mi 14, vzpomnel jsem si na to a neco jsem si o tom vyhledal, coz me vydesilo, muze to mit nejake nasledky? jake to mohlo mit priciny? dekuji za odpovedi

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Těžko zpětně určit, od čeho mohly zmíněné bolesti být.

Nevěř však tomu, co´s našel v internetu. Dětský lékař by při výročních prohlídkách problém se srdcem nepřehlédl.

mowla*
hodnocení

0x

Pokud už žádné problémy tohoto rázu nepociťuješ, přestaň na "bolest na hrudi" myslet a věnuj se jiným oblastem života...

Víš jak to je - nejhorší je se před-posr*t...

;) :-D

doplněno 30.12.12 21:14:

Pokud už problémy nemáš, následky - pravděpodobně nebudou také... ;) Původcem mohla být třeba nějaká obava, noční ´můra´, úzkost...

Návštěvou doktora - jak píší kolegové, nic nezkazíš, ale hlavně se přestaň stresovat...

anonymm*
hodnocení

To sice jo, ale co kdyz to muze mit nejake nasledky? Taky by me zajimalo co to mohlo zpusobovat ...
ohneta*
Bolestí na hrudi jsou od srdce.
anonymm*
hodnocení

Takze to mohla byt nejaka nemoc srdce?
ohneta*

Co já vím, nejsem doktor. Většinou nemoc srdce sama od sebe jen tak nezmizí.

hodnocení

0x

Ty jsi dobrej. Nejdřív to několik let neřešíš, a teď jsi vystrašenej. Vzhledem k tomu, že jsi stále naživu, tak to asi nebude nic vážného ;), prostě strach má velké oči. Jinak se nauč, když máš jakýkoli problém, ho okamžitě řešit, protože příště by to banalita být nemusela. Ale i tak by sis mohl dát novoroční předsevzetí, že po Novém roce zajdeš k lékaři. Přes net to nevyřešíš.

hm*
hodnocení

0x

Následky to bude mít, když z toho teď budeš mít permanentní strach.

rajfer148*
hodnocení

0x

Mám 100% podobné zkušenosti. Tak do 10 let, jsem měl takové bolesti, že jsem se nadechl a přišel jsem si jak kdyby mi někdo píchnul jehlu do hrudi. Třeba dvakrát po sobě. Takhle třeba každé 3 měsíce, nahodile. Teď už to nemám, po příčině se nehoním. Chodím do fitness. Na strojích mám tep kolem 180 - 200, udýchanej a nic takového se neprojevuje. Kdyby to bylo něco vážného, teď by se to určitě projevilo, krom toho piji různé doplňky ke sportu - taurin, carnitin, kofein, atd..., takže tím bych se zřejmě oddělal, kdyby to bylo něco vážného.

hodnocení

0x

Obcas cloveka neco boli,i v detskem veku a vubec to neznamena nemoc,treba jen nejake momentalni oslabeni.Pokud se citis dobre,tak o tom nepremyslej.Ono bolest na hrudi,je take siroky pojem,zalezi kde,muze byt i od patere a ruzne prkotiny.Nemyslet hned na srdecni potize.To by vypadalo jinak.

martinaa*
hodnocení

0x

V klidu, bolesti na hrudi jsou často od páteře, přetažených svalů, skříplých úponů apod.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]