Nejste přihlášen/a.
dobry den, v detstvi jsem mival bolesti na hrudi, nikomu jsem to nechtel rict, protoze jsem se bal, ted je mi 14, vzpomnel jsem si na to a neco jsem si o tom vyhledal, coz me vydesilo, muze to mit nejake nasledky? jake to mohlo mit priciny? dekuji za odpovedi
Pokud už žádné problémy tohoto rázu nepociťuješ, přestaň na "bolest na hrudi" myslet a věnuj se jiným oblastem života...
Víš jak to je - nejhorší je se před-posr*t...
Pokud už problémy nemáš, následky - pravděpodobně nebudou také... Původcem mohla být třeba nějaká obava, noční ´můra´, úzkost...
Návštěvou doktora - jak píší kolegové, nic nezkazíš, ale hlavně se přestaň stresovat...
Ty jsi dobrej. Nejdřív to několik let neřešíš, a teď jsi vystrašenej. Vzhledem k tomu, že jsi stále naživu, tak to asi nebude nic vážného , prostě strach má velké oči. Jinak se nauč, když máš jakýkoli problém, ho okamžitě řešit, protože příště by to banalita být nemusela. Ale i tak by sis mohl dát novoroční předsevzetí, že po Novém roce zajdeš k lékaři. Přes net to nevyřešíš.
Mám 100% podobné zkušenosti. Tak do 10 let, jsem měl takové bolesti, že jsem se nadechl a přišel jsem si jak kdyby mi někdo píchnul jehlu do hrudi. Třeba dvakrát po sobě. Takhle třeba každé 3 měsíce, nahodile. Teď už to nemám, po příčině se nehoním. Chodím do fitness. Na strojích mám tep kolem 180 - 200, udýchanej a nic takového se neprojevuje. Kdyby to bylo něco vážného, teď by se to určitě projevilo, krom toho piji různé doplňky ke sportu - taurin, carnitin, kofein, atd..., takže tím bych se zřejmě oddělal, kdyby to bylo něco vážného.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.