Nejste přihlášen/a.
Ahojky, mám problém s přítelem. Mám ho moc ráda, řekla bych, že i on mě. Problém ale je, že na mě vůbec nemá čas. Od pondělí do pátku chodí normálně do práce, vrací se po 4h poté v pondělí, úterý a čtvrtek jde na trénink a v sobotu má zápasy. Takže času na společné chvíle nám moc nezbyde. Sportu se nechce vůbec vzdát. Připadá mi jako kdyby byla nejdřív práce pak sport a pak já... Možná je to přehnané, ale nedovedu si představit, kdyby nám vztah vydržel, že bych byla pořád doma, starala se o domácnost o děti a on by domů chodila jen spát, dyk by mi ani s ničím nemohl pomoct. Moc mě to trápí... poraďte mi prosím
2x
Jediná rada. Změňte přítele. Život je otázkou priorit a pokud se nevejdete mezi jeho priority, jakou cenu má váš vztah?
Hezký den.
Mimochodem, už jsme to tu probírali.
2x
Ahojky,
tohle jsem řešila taky.
Můj přítel chodí také do práce a vrací se až po 4 a potom je pořád v dílně, má spoustu práce, že ani nikam nemůžeme jet.
Vyřešila jsem to tak, že když po něm něco chci, nebo chci někam jet, tak si to naplánuji a dám mu to vědět tak 14 dní dopředu, ja vím, že to zní blbě, ale funguje to , máme se moc rádi a já už jsem si tak nějak zvykla.
On zase naoplátku alespoň jednou za měsíc mě vezme třeba na chatu a věnuje mi celý víkend.
A když ho chci přes týden vidět, protože nemá čas přijet za mnou, tak prostě jedu za náím a jsem s ním v té dílně. Sice si moc nepopovídáme, ale jsme spolu, a on vídí, že mu nic nevyčítám atd. ale znáte chlapy.
0x
A Ty chceš, aby "takto"vydržel? Jestli Tě to trápí už teď, byla bys bláhová, pokud by sis ho chtěla vzít a myslela si, že se změní. Promluv si s ním o tom na rovinu. V tom horším případě své priority nezmění, potom si dobře rozmysli, jestli chceš v tomto vztahu pokračovat. V tom lepším případě si neuvědomuje, že něco není v pořádku a že se Ti společný život, jaký teď vedete, nelíbí. Pokud nebude vědět, žeTi něco vadí, a coTi vadí, nezmění se. Muži neumí číst mezi řádky a většinou nepoznají jemné náznaky. Je dobré s nimi komunikovat otevřeně a jasně. Znám jeden zajímavý blog. Počti si návod na použití muže na zivotzeny.pise.cz/.... Je to tam docela trefné.
0x
Ahoj,taky jsem měla takového přítele.Neměl na mě čas a ani nechápal co po něm chci když jsem mu říkala,že se skoro nevidíme a o víkendu jsme byli mezi jeho kamarády.Měl jiné priority-práce,koníčky ...kamarádi a pak já,To mě vůbec nevyhovovalo.Ještě mi vyčítal,že nemám žádný koníčky a kdesi co si.Našla jsem si kluka taky z vesnice jako jsem já a jsme spolu spokojený už 6 roků a máme dvouletou holčičku.Každý den si na nás udělá čas a i mi hodně pomáhá jak s dcerou,tak s domáctností.Je to fajn.
Musíš ci rozmyslet co chceš.Hodně štěstí.E.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.