Nejste přihlášen/a.
Ahojky, mám problém s přítelem. Mám ho moc ráda, řekla bych, že i on mě. Problém ale je, že na mě vůbec nemá čas. Od pondělí do pátku chodí normálně do práce, vrací se po 4h poté v pondělí, úterý a čtvrtek jde na trénink a v sobotu má zápasy. Takže času na společné chvíle nám moc nezbyde. Sportu se nechce vůbec vzdát. Připadá mi jako kdyby byla nejdřív práce pak sport a pak já... Možná je to přehnané, ale nedovedu si představit, kdyby nám vztah vydržel, že bych byla pořád doma, starala se o domácnost o děti a on by domů chodila jen spát, dyk by mi ani s ničím nemohl pomoct. Moc mě to trápí... poraďte mi prosím
Jediná rada. Změňte přítele. Život je otázkou priorit a pokud se nevejdete mezi jeho priority, jakou cenu má váš vztah?
Hezký den.
Mimochodem, už jsme to tu probírali.
Ahojky,
tohle jsem řešila taky.
Můj přítel chodí také do práce a vrací se až po 4 a potom je pořád v dílně, má spoustu práce, že ani nikam nemůžeme jet.
Vyřešila jsem to tak, že když po něm něco chci, nebo chci někam jet, tak si to naplánuji a dám mu to vědět tak 14 dní dopředu, ja vím, že to zní blbě, ale funguje to , máme se moc rádi a já už jsem si tak nějak zvykla.
On zase naoplátku alespoň jednou za měsíc mě vezme třeba na chatu a věnuje mi celý víkend.
A když ho chci přes týden vidět, protože nemá čas přijet za mnou, tak prostě jedu za náím a jsem s ním v té dílně. Sice si moc nepopovídáme, ale jsme spolu, a on vídí, že mu nic nevyčítám atd. ale znáte chlapy.
A Ty chceš, aby "takto"vydržel? Jestli Tě to trápí už teď, byla bys bláhová, pokud by sis ho chtěla vzít a myslela si, že se změní. Promluv si s ním o tom na rovinu. V tom horším případě své priority nezmění, potom si dobře rozmysli, jestli chceš v tomto vztahu pokračovat. V tom lepším případě si neuvědomuje, že něco není v pořádku a že se Ti společný život, jaký teď vedete, nelíbí. Pokud nebude vědět, žeTi něco vadí, a coTi vadí, nezmění se. Muži neumí číst mezi řádky a většinou nepoznají jemné náznaky. Je dobré s nimi komunikovat otevřeně a jasně. Znám jeden zajímavý blog. Počti si návod na použití muže na zivotzeny.pise.cz/.... Je to tam docela trefné.
Ahoj,taky jsem měla takového přítele.Neměl na mě čas a ani nechápal co po něm chci když jsem mu říkala,že se skoro nevidíme a o víkendu jsme byli mezi jeho kamarády.Měl jiné priority-práce,koníčky ...kamarádi a pak já,To mě vůbec nevyhovovalo.Ještě mi vyčítal,že nemám žádný koníčky a kdesi co si.Našla jsem si kluka taky z vesnice jako jsem já a jsme spolu spokojený už 6 roků a máme dvouletou holčičku.Každý den si na nás udělá čas a i mi hodně pomáhá jak s dcerou,tak s domáctností.Je to fajn.
Musíš ci rozmyslet co chceš.Hodně štěstí.E.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.