Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ISO 9001 referát

Od: anonyma* odpovědí: 3 změna:

Zdravím mám za úkol do školy udělat referát o ISO 9001 ale nemůžu nikde najít pořádné informace. Našel jsem akorát tuto stránku info-iso.cz/... ale vůbec nevím co to všechno znamená :( Neznáte nějakou stránku zabývající se tímto tématem?Díky moc

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

ISO 9001 je norma. Zadejte do vyhledavače ISO 9001 (admin mi promine ale nebudu kopírovat mnoho stran), zde máte jeden odkaz z mnoha normy.jakosti.cz/... .

anonym2*
hodnocení

0x

Sic trochu OT, tak jen dodám že pokud by se audity pro ty všemožné ISO dělaly neohlášeně, tak stěží někdo projde. Dvěma slovy: "Naprosté divadlo". To do toho referátu také můžete napsat.

Však jistě víte, jak se znění atmosféra ve třídě, pokud přijde nějaký učitel na hospitaci.

jabraka*
hodnocení

0x

Anonymo,

tvá otázka je dost důležitá a také složitá,určitě by si to zasloužilo tvou registracina této poradně.

Lidka ti v podstatě odpověděla,jen doplním.ISO9001 je systém řízení jakosti ve výrobních organizacích.Je řízen pomocí řady norem.Na odkazu je to rozvedeno.

iso.cz/...

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]