Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se k nám stěhují afričané

Od: adelavol odpovědí: 4 změna:

Proč se k nám stěhují afričané? A kolik jich asi žije v čr?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

protože se k nám stěhuje kdejaká havěť z důvodu toho, že je to jednoduché. mám zkušenosti, že v nových bytovkách, které byly vystavěny pro pronájem, bydlí cizinci, celé rodiny, zahaleni v šátcích. Do práce nechodí a Češi se odtud odstěhovali, protože na nájem nemají i když pracují. Jak to tedy TI přistěhovalci dělají nevím, zeptal bych se, ale tatarsky neumím. Zřejmě část našich daní jde na ně.

Víš Olafe, mě tito lidé nějak extra nepřekáží. Firma kde dělám, má sídlo kousek od uprchlického tábora, takže je celkem často potkáváme a troufám si říct, že jsou celkem bezproblémoví. Proč se sem stěhují? No ono to asi nelze paušalizovat, ale upřímě vzato, než někde v Africe chcípat hlady, nebo si nechat v Iráku užižlat hlavu, tak to raději taky vezmu kramle. Ono jsou sice moc hezké ty kecy o multikulturním soužití, ale realita v např arabském světě je trošku jinde. Já byl pracovně několikrát v Afganistánu (ještě za bolševika, coby mlaďoch, i Iráku. Tam prostě lidský život nemá nějakou extra cenu. Kdejaký pobuda tam má kalacha a spory se řeší naprosto běžně pro evropana nepředstavitelným způsobem - upálením, podřezáním, případně v lepším případě dávkou z kalacha.

Takže jsou tady. Ano, přepokládám, že žijí z našich daní. Ale na druhé straně aspoň jsou v klidu a není s nimi problém. Jsou tady jiní, kteří taky žijí z našich daní a určitě bych netvrdil, že s nimi nejsou problémy. Viz aktuálně šluknovsko, ale i Přerov, Ostrava a jiné ,,populární´´ lokality. Tito lidé mě vadí podstatně víc, ne proto, že jsou černý, modrý, nebo jinak vybarvení. Ale proto, že v jejich ,,akčním rádiusu´´ prostě nelze vést normální život - tím myslím jít na procházku beze strachu a bez kvéru ráže 0,45, mít na domě měděné okapy, mít na zahradě králíkárnu atd.

honzek*

Presne tak. Cernosi me take nevadi - stejne jako vietnamci (ti sice tady kopiruji znackove obleceni a okradaji stat na danich - nase vlada by stejne tento obnos z dani rozkradla). Vetsina z techto je aspon slusna, narozdil od jedne nejmenovane komunity.

olaf71*

mě taky nevadí v rozumné míře,ale proč táhnou sem, západní Evropa má lepší životní úroveň, tak tam by měli logicky emigrovat. ale všichni víme,proč tomu tak není,nebo většina

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]