Nejste přihlášen/a.
Zdravím, potřebuju poradit Bohužel sem fantazie moc nepobral a tak se vás chci zeptat. Budu slavit 18 narozeniny a vůbec nemám nápad jak to originálně oslavit. Napadla mě samozřejmě jen hospoda, ale příde mi to strašně fádní. Poradíte mi prosím? pište jakékoliv nápady. Díky.
Varianta A : Máš rád špagety? Jasně, že jo, kdo nemá. Tak sezvi kamarády na mejdan domů, každý ať přinese něco na zub s chutí Itálie (bílé víno, olivy, pikslu zmrzliny, sýr - cokoliv...), uvař kopec špaget, zalij boloňskou omáčkou (klidně kupovanou), pusťte si k tomu spaghetti western s Budem Spencerem a Terencem Hillem, protože to má taky každý rád, a až film skončí a večeře bude snědená, pusťte se do ostatních dobrot a pití. Protože budete najezení, tak se tak rychle neopijete a můžete táhnout mejdan až do ranních hodin.
Varianta B : Suit up! Klidně udělej oslavu v hospodě, ale každý (vč. holek) ať přijde v obleku.
Varianta C : Maškarní. V hospodě. A všichni v kostýmech.
A bude to legen...wait for it...
Nemáte možnost si půjčit chatu? Domluvit se, že někdo přinese jednohubky, někdo nějakou buchtu, Vy něco slaného a něco at Vám mamina upeče, nějaké maso. Třeba vepřové to se dá jíst i studené s okurkou a chlebem, nebo kotel guláše. Udělat třeba jako švédské stoly, druhy salámu, sýru, vajíčka, ovoce zelenina, nějakou kyselku, džus. Vzít kytaru.
Dnes jedeme na oslavu padesátin. U příbuzných na velké zahradě, pípa, švédské stoly, improvizovaný taneční parket. Bude se otáčet prasátko. Připravila jsem bezva pikantní saláty a řezy. Obvykle je vyhlášen turnaj v petangu, nepsaný zákon praví, že oslavenec musí vyhrát, i kdyby byl sebevětší nemehlo. To je potom sranda, když lidé hází tak, aby to nebylo nic moc. Další příbuzní, kteří bydlí hned vedle, mají veliký krytý bazén, trochu přitopili, voda je 27 stupňů. Tak si beru i plavky a když už nebudu moci jíst, zaplavu si pár koleček v bazénu. Moc se těším. Prostě určitě na něco prima přijdete, když je oslava v létě, je to prima. Já mám narozky v únoru, vše je zapadlé a mrazy jako v Rusku. To je na nic, ale v této příjemné roční době se fantazii meze nekladou. Hezkou oslavu. Jaga.
Blahopřeji. Naše oslavy jsou vždy zábava, např. na lesní salaši v army oblečení a s turnajem střelba se vzduchovky, nebo jako ples upírů s ohńostrojem, nebo tradiční zabíjačka pašíka s bečkou piva, každý má svůj úkol, jitrnice a tlačenky se dělají malé tak aby každý mohl dostat řádnou výslužku, zahradní úklid-vybírání brambor, rážení ořechů... - všichni řádně zemědělsky oblečeni, obyčejná limodáda a pivo, svačina domácí obložená bageta (doveze traktor na vlečce), po práci (tak za 3-4h) máte hotovo grylování marinovaných žeber, slivovice a další., nebo hodová veselice v krojích (sukně po prabábách, nažehlené a našité krajky, naleštěné holínky, něco s krajkama na hlavu) s velkými koláči,pečené husy, burčák a postavenou májou,. Každý má vždy nějaký hudební nástroj a ten kdo nemá si vezme aspoň pokličky od hrnců nebo starou valchu. Příští týden má narozeniny manžel-akce sběr starého železa našich "spoluobčanů", to víte potřebujeme na chalupě uklidit, oběd opečené špekáčky na ohni, pivo, víno, slivovice a pak po práci cigánská veselice a teplé uzené z udírny + chleba. Jsme tak zvyklí slavit od mládí ale nevím zda by si vaši hosté neťukali na čelo a nešli raděj do té hospody.
Hlavní část oslavy by měla být logicky v rodině.Rodiče,sourozenci a nejbližší rodina.Odděleně třebas druhý den si můžeš pozvat kamarády i do hospody,klubu a jiných prostor,kam často chodíte.
Alkohol bych nedoporučil,většina tvých kámošů třeba ještě tohoto věku nedosáhla.Vydávání peněz bych také nedoporučil,protože máš určitě rozumnější důvod vydání.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.