Ahoj všichni strašně moc bych potřebovala poradit...Můj přítel se semnou rozešel 7.7.05 ale já ho stále miluji a neřekl mi stručný důvod.Byli sme spolu 2 roky, sice se méně vídali ale bylo to krásné...Teď se s ním uvidím v srpnu a chci ho získat zpátky.Moc ho miluji a vím co ty dvě krásná slova znamenají.On si našel jinou , ale oboum je nám 16 let.Doopravdy ho potřebuji, moc mě bolí že není semnou...Pomozte...Všechny Vás tímto žádám o rady, které moooc potřebuji...Děkuji všem...čekám na všechny odpovědi Helča
Helčo,jste ještě dost mladí a takové brzké lásky,kterých bude ještě hodně pominou a časem zapomeneš.Ale nezapomeneš na prvního kluka,sa kterým jsi přišla o panenství.Bude těžké získat přítele zpět,je mu také 16 a není ještě tak citově vyspělý.Holky jsou v těchto letech více vyspělé a cítí lásku o mnohem více než kluci.Zkus si najít jiného přítele /radši trochu staršího/a třeba zjistíš,že je v něčem lepší.V Tvých letech musíš poznat mnoho kluků,abys rozeznala jací jsou a jak se chovají,abys zase nenaletěla.Mojí dcera měla ty samé problémy.Musíš být silná.:D
isabelkamore*
ahoj, ale my spolu ještě nespali, chystali sme si to na léto a měli naplánovanou budoucnost...celé léto sem měla bydlet u něj teda spíš spát aale uvidím se sním v srpnu...já jiného nehledám neboť cím že ho miluji..je to semnou těžké...ale nějak se to vyvrbí...no ale něco přeci jen musím vymyslet...já nevím ale vím že ho chci zpátky...zase napiš...
Kašli na něj. V šestnácti letech máš celý život před sebou - takových ještě bude. ho vem. Pro jedno kvítí slunce nesvítí a pokud nejde o život, nejde o nic. Přál bych si mít Tvoje roky i Tvoje starosti..., ach jo.
Čas je velký léčitel, a když nebudeš sedět doma a bulit, najdeš možná někoho, kdo na Tebe kdesi čeká, s kým Ti bude naprosto skvěle a to, co právě prožíváš se stane jen bezvýznamnou epizodou, na kterou tu a tam ve svých vzpomínkách narazíš. Vím o čem mluvím, taky jsem si to prožil. Bylo to krásné, ale je to pryč. Proč si s tím lámat hlavu?Příjemný den.
ISABELKAMORE-Tady naprosto souhlasím z ZWIKI.hodně bolí srdíčko stratit někoho na kom ti moc záleží.Ale dej pozor nevnucuj se mu,muži to nemají rádi přejí ti at ti dobře dopadneSO.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.