Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem si dologram s jodem objevují se mi hlavně v noci křeče v noze. Dologram beru ráno před snídaní. Je mi 56 let v práci jsem celou směnu na nohou.Potíže se nezlepšily.Co dále užívat aby došlo ke zlepšení.
Taky jsem měl období, kdy jsem měl skoro pravidelně v noci křeče v lýtku. Pomohlo mi brát trojkobinaci Vápník, hořčík, zinek v jedné tabletce. Proti křečím je zkrátka nejlepší hořčík/magnesium. Popíjením minerálky Magnesia taky nic nezkazíte. Taky jsem slyšel, že sportovci používají na zahnání probíhajících křečí solný roztok. S tím ale moc zkušeností nemám.
Zadejte do modrého okénka - křeče v nohách - Na toto téma už pár diskuzí a rad bylo. Kdysi psal svářeč, že má tento problém také. Lidé, ketří u své práce stojí, by měli často přešlapovat. Takové problémy mají třeba kadeřnice. Krev se městná v žílách a je toprůšvih.
Možná, že by stálo za to, dát řeč s cévním lékařem.
No s tím jodem bych byla opatrná. Ne každý člověk ho potřebuje dodávat ještě v tabletách (nebo v tom Dologramu). Nemáte křečové žíly? Ale jinak na křeče v noze jedině horčík. Mě to nyní taky dost v noci trápí, mám jedinou obranu - ten horčík a jakmile se křeč v noze objeví, tak chodidlo nohy NE napnout do špičky, ale právě naopak - jakoby přitáhnout k noze. Většinou mi tak křeč přestane. Ale jak pravím, to funguje u mě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.