Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Křeče nohou

Od: daewo odpovědí: 7 změna:

Koupil jsem si dologram s jodem objevují se mi hlavně v noci křeče v noze. Dologram beru ráno před snídaní. Je mi 56 let v práci jsem celou směnu na nohou.Potíže se nezlepšily.Co dále užívat aby došlo ke zlepšení.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

firebug*
hodnocení

1x

Taky jsem měl období, kdy jsem měl skoro pravidelně v noci křeče v lýtku. Pomohlo mi brát trojkobinaci Vápník, hořčík, zinek v jedné tabletce. Proti křečím je zkrátka nejlepší hořčík/magnesium. Popíjením minerálky Magnesia taky nic nezkazíte. Taky jsem slyšel, že sportovci používají na zahnání probíhajících křečí solný roztok. S tím ale moc zkušeností nemám.

hodnocení

0x

Zadejte do modrého okénka - křeče v nohách - Na toto téma už pár diskuzí a rad bylo. *jasne* Kdysi psal svářeč, že má tento problém také. Lidé, ketří u své práce stojí, by měli často přešlapovat. Takové problémy mají třeba kadeřnice. Krev se městná v žílách a je toprůšvih. *sok* Možná, že by stálo za to, dát řeč s cévním lékařem.

simona7751
hodnocení

0x

dobry den me je 30 let a krece mam i pri chuzi:( doktor mi jednoduse rek ze je to z koureni :( ja uz na to brala vselijaky leky doplnky ale nic nepomaha..pokud nekdo poradi taky bych se to rada dozvedela:)

mil®
hodnocení

0x

Beru "Magnesii lactical 0,5 tbl.". Je to volně prodejný lék.

hodnocení

0x

ožná iortopedické vložky do bot, případně kompresní podklenky či punčochy, ne, Ale konzultoval bych to s lékařem. (Varixy nemáte?)

klajka*
hodnocení

0x

také doporučuji hořčík společně s vitamínem C

eulalie*
hodnocení

0x

No s tím jodem bych byla opatrná. Ne každý člověk ho potřebuje dodávat ještě v tabletách (nebo v tom Dologramu). Nemáte křečové žíly? Ale jinak na křeče v noze jedině horčík. Mě to nyní taky dost v noci trápí, mám jedinou obranu - ten horčík a jakmile se křeč v noze objeví, tak chodidlo nohy NE napnout do špičky, ale právě naopak - jakoby přitáhnout k noze. Většinou mi tak křeč přestane. Ale jak pravím, to funguje u mě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]