Nejste přihlášen/a.
Když ti nezáleží na tom jestli budeš na světě tak alespoň udělej dobrou věc.. Jdi k lékaři a řekni,že bys rád daroval orgány... Udělej to.. Nebo si najdi čekatele třeba na ledvinu a daruj mu ji.. Pak uvidíš jak jsou schopni někteří lidi bojovat o místo na tomhle světě! A ty bys zahodil svůj život a svoje tělo? Jen kvůli blbosti? A to mi promiň ale to co prožíváš je blbost... Oproti jiným věcem ano.. Nebo když je ti jedno jestli umřeš tak proč nezkusíš nějaký adrenalinový sport? Užij si prostě život bez strachu ze smrti... Třeba přijdeš na to,že ej vlastně prima a když ne tak ne no...
Otrava fridexem musí být strasná a velice bolestivá. Vzpomínám si na případ, kdy matka podala 5 leté dceři napít fridexu, že to je čaj. A pak ji nechala trpět, teprve po dlouhé době zavolala doktora. Holčička musela hrozně zkoušet, naštěstí se podařilo ji zachránit.
Jste slaboch, když tady takhle skučíte. To chlap nedělá. Pokud Vás přítelkyně vyhodila, někde asi nastala chyba. Myslíte, že byla jen v ní? Asi spíš na obou stranách, ale ona je na tom líp, protože byt je její. Máte názory jako Hurvínek - nebudete jíst, nechodíte do práce - a co by za to mnozí dali, kdyby práci měli! A co by dali nemocní, umírající, za Váš život. Vždyť život jde dál, i když se vźtah nevydaří, pokaždé si časem najdu přece někoho, s kým si rozumím líp. Ale nesmíte chtít jenom brát, musíte i dávat.
Známému na jaře umřela dcera - 32 let - rakovina. Ten člověk rázem zestárl snad o 30 let, co by za to dal, kdyby ji měl zpátky. A Vy tady se smrtí koketujete. Ale jak se říká: "pes, který štěká, nekouše". Pokud o tom takhle vykládáte a troubíte to kolem sebe, nic si neuděláte, je to jenom sebelítost a chcete, aby Vás politovali i druzí.
Pokud to tedy chcete opravdu udělat, skočte pod pendolino. Jede až 160 km/h, bude to hned a bez bolesti. Jenom lituji ty, kteří pak budou ty kousky sbírat. Ale to Vám už může být jedno. Jaga.
Myslíš že máma měla rychlý a bezbolestný porod? Víš, že sebevrazi se nedostanou do "nebe"? Jsi takový srab, že neumíš ani zabojovat za své místo na světě? O co sakra jde?
Nezlob se za mojí odměřenost, ale poznala jsem pád na naprosté dno. Poznala jsem člověka, který měl velký důvod nežít a žil jen kvůli nám, dětem. Poznala jsem hodně bídy a špíny, zrady a já nevim čeho. Jedinou sebevraždu, kterou uznávám, je ukončení života umírajícího. Třeba když má někdo rakovinu a bolí a žere ho to a ví, že nemá šanci.
S tím souhlasím. Ale věřte mi, že se nic neděje náhodou a tohle je taková škola života. Co vás nezabije, to vás posílí. Ohromná pravda. Taky tazatel mohl s přítelkyní zůstat, mohli mít děti, zázemí. A ona by ho opustila po x letech. Pak by to bolelo mnohem mnohem víc. Třeba mu tím cosi chce naznačit, že i když má člověk životního partnera, musí stát na vlastních nohou, nemůže být na něm závislý. Co když se stane neštěstí? Co potom? Co kdyby v tom byla i ta rodina? Pak by musel jít dál kvůli dětem. Každý den by jí v nich viděl. Ony by se ptaly, kde mají mámu.
Když začnete cvičit s činkami, taky hned neuzvednete x kilogramů, musíte si nakládat postupně. A sílíte. Nikdo jsme nebyli silní, připravení na "jobovky". Ale všichni se můžeme zvednout, oprášit odřená kolena, utřít si nos a jít dál.
Už delší dobu mne vůbec nic nebaví, ráno se budím a mám strach z toho co mě čeká, přestal mě bavit sex, moje přítelkyně kterou jsem měl bezmezně rád mne vyhodila z bytu.
Když už to horší být nemůže, tak to může být jenom lepší. Fakt! Čestný pionýrský. Zkus si představit ten trapas, že bys to přežil, a teď byl na té psychiatrii na pozorování, kolem tebe hafo lidí, kteří mají docela jiný druh problémů, který lepá blondýnka nevyřeší, a budou tam na tebe koukat jako na exota, co tam zabírá postel, protože se nudil.
Napiš si nad postel dnešní datum a když to nebude za půl roku lepší, tak si dělej co chceš. Ale, po pravdě, jestli je ti fuk, že jsi mrtvý, můžeš být stejně tak dobře živý a vylepšit tak pár lidem život
Jsem v takovém stavu, že mne ani nic nedonutí jít k tomu doktorovi, přestal jsem chodit do práce, přestal jsem jíst, až mi dojde dovolená tak mě vyhodí. To je vlastně nápad - umřu hlady. Prostě já nechci nic řešit, já to chci skončit, nevidím vůbec žádný důvod se na tomhle světě dál vyskytovat,,,
Uvažoval jsi jaká to jsou muka, umřít hlady? Bez jídla vydržíš dlouho, normálně se seber a jdi do práce, určit tam máš nějaké kamarády či známé. Kvůli přítulce se takhle trápit, víš co jich ještě můžeš mít!
Takovou jako byla tahle už mít nebudu, prostě mne maximálně zblbla nikoho jsem v životě tak nemiloval jako jí a já teď nevím co dál bez ní. Ženský mne přestaly bavit, sex mi taky nejde, prostě vůbec nic mě nebaví, těžko si to dokáže někdo představit jak mi je.
Diskuzní forum, které se zabývá problémy nešťastných lidí nebo lidí v depresi. Ostatní mohou těmto navštěvníkům pomoci vyřešit problém.
Neblázni chlape..já vím jak ti je.! 8 let jsem byl s holkou a miloval jí mooc..pak si našla staršího pracháče a já myslel, že zemřu žalem a frustrací, že jsem k ničemu..bylo to šílené..po roce jsem se jakžtakž srovnal a za další půlrok jsem potkal svou dnešní manželku..je to ta nejlepší a nejkrásnější ženská na světě a já si od té doby říkám, že v životě je vše zlé k něčemu dobré! Věř mi..nová láska je lék..ale nesmíš se do ní nutit..dej tomu čas..rok nebo dva se věnuj sobě, kamarádům, koníčkům a pak zkus hledat nového partnera. Teď myslíš jen a jen na tu co tě nechala a po jiné netoužíš, ale zkus být silnější, než si ona o tobě myslí a zkus s tím žít. a smířit se stím..uvidíš, že si na mne vzpomeneš-novou ženskou budeš milovat ještě více! Držím palce a bojuj prosím! Hanz
Myslím, že by ti pomohlo zdravě se naštvat na tu tvojí bývalku - jen si představ, jak pak bude mezi přítelkyněmi dávat k dobru, že se pro ní jeden ubožák zabil a bude se tím dělat zajímavou... nebo před dalším nápadníkem... to chceš? Ukaž jí, že můžeš žít i bez ní, přece se nenecháš úplně zašlapat do bláta, to by se jí hodilo... ukaž i nám tady, že nejsi takový srab, jak si myslíme... nemáš co ztratit, zkus nějak přežít tyhle nejhorší chvíle - pak bude líp, uvidíš... to zvládneš
Nevím, proč Vám dala přítelkyně kopačky, ale určitě to není chyba jen jí, nebo Vás. Musíte si to probrat, proč? A co tím získáte, když si vezmete život? Myslíte si, že ta Vaše přítelkyně Vás bude litovat? Nebude! Jen pokrčí rameny a řekne si "když je takový srab a vůl, tak má co chtěl" a bude si dál žít svým životem. Nebude si sypat na hlavu popel.Vy jen ublížíte Vaší rodině. Místo přemýšlení a sebevraždě, se máte hodit do gala a ukázat jí, že ona bude litovat, že Vás odkopla. Máte si užívat života a najít si třeba lepší holku. Vím, že ted nemáte chut, navazovat jiný vztah. Ale, když budete jen doma zalezlej, tak tím nic nevyřešíte, ani sebevraždou a ta sakra není nezbolestná. Ale myslím si, že takový srab nejste, když jste se obrátil o radu.Jen jste ted neštastný, smutný a nedokážete se honem s tou prázdnotou vyrovnat. Bolí Vás to, dá se to pochopit, ale né souhlasit. A v práci nevím, proč Vám hrozí vyhazov. Ale když to všechno vedoucímu vyklopíte a řeknete, že se to nebude opakovat, tak určitě Vás nevyhodí. Taková depka se může stát každýmu. Běžte se ustrojit a třeba trochu pročistit hlavu, třeba během. Pak běžte za kámošema, mezi lidi a pokuste se odreagovat od své depky. A snažte se myslet na lepší věci, radovat se z každé voloviny. Jako třeba já, mám radost, že nemusím dnes do školy. Vy máte dovolenou, tak ji prožijte nějak jinak, než hledat bezbolestnou smrt. Víte, zajděte se podívat, někam na onkologické oddělení, třeba na nějaké dětské oddělení, jak ty děti jsou nemocné a ony přitom chtějí a věří, že budou žít a Vy žijete, jste zdráv (tedy mimo Vaší hlavy nyní) a chcete umřít. Vyjedte si někam na dovču. Vy...erte se na nějakou smrt. A budte rád, že ta smrtka se Vám zatím vyhnula. Víte kolik je hodných, hezkých holek, které třeba nemůžou najít toho pravého? Vy jste ted zatím viděl jen tu svou a nekoukal jste na jiné, tak se ted rozhlídněte, nebo až budete mít chut. Jakub
doplněno 22.09.11 09:04:Jo a dejte pak prosím vědět, jak jste se rozhodl budeme.
To jsou řeči na nic. Pochopte, že mě nic nebaví, to není jen otázka nepovedeného vztahu. Ono když se toho sejde víc na jednou tak člověk neví co s tím a když to trvá dlouho...
Nic nebaví..to jsou řeči..mě taky serou politici, korupce, že plat nemám jakej bych chtěl, že už rok dělám rekonstrukci bytu co jsme draze koupili atd. atd. Ale život je boj..už jsem Vám psal, chce to se věnovat sobě..dělejte co máte rád..hrál jste fotbal? Zkuste tenis..jestli tenis hrajete, zkuste fitko..hrajte hry na PC, koukejte na filmy nebo třeba na "Péčko" to je fuk..choďte třeba na pivo, ale něco dělejte...Nebo se dejte na politiku a zkuste s tím vším hnusem kolem něco udělat..třeba pak pomůžete nejen sobě, ale i nám ostatním )
Jasně, že jsou to řeči na nic. Po pravdě, když mám depku, za poplácání na zádech "to bude dobrý!" bych vraždila. Na druhou stranu, jste teď tady - něco s tím dělat chcete. Nebo alespoň chcete chtít. Myslíte si, že byste měl chtít; a to měl. Bohužel není žádný zázračný návod, který by tu mohl někdo napsat, vy si to přečíst a rázem všechno změnit. Musíte alespoň trochu, nepatrně probrat sebe uvnitř. A když náhodou fakt nechcete, tak prostě dělejte to, co je správné. Zacházejte se sebou jako s někým, o koho se máte postarat, ať vás to baví nebo ne, člověk není na světě od toho, aby pořád tancoval. Pokud je to až úplně deprese, ta se dá léčit, nečeká vás u doktora nic tak hrozného, pro co by mělo být lepší zemřít, než za ním zajít (po pravdě, asi budete zklamán, jaká je to nuda) ;o) Když je hlava dlouho chcíplá, přestane fungovat její chemická rovnováha. Tu vám může dát doktor dohromady. Až budete sám sebou, pak se rozhodněte, jestli život stojí za to nebo ne - teď pro to není ten pravý čas.
To, že tady lidé místo svých problémů řeší ty Vaše, je důkazem toho, že to s námi není ještě tak zlé..takže už proto by jste nám lidem měl dát šanci H.
Jasně, my Vás chápeme, proto jsme tady a chceme Vám pomoci. Je to asi na bednu, když se to podělá na vícero místech a zažene Vás to až ke zdi. Ale tak se vratte na začátek a postupně ty problémy řešte, jeden po druhým. Problémy jsou tady, aby se řešily. Kdyby takto uvažoval každý, kdo má problém a určitě třeba horší než Váš a chtěl hned skákat z mostu, trávit se, vyhladovět, zastřelit se, tak jsou plné blázince, hřbitovy a ustavy pro postižené a každou chvilku bych v lese při běhání narazil na oběšence. Jak si myslíte, že to řeší ostatní? Taky tím, že musí postupně ten problém vyřešit, at to stojí jakékoliv síly. Když ted uděláte jeden první krok, tak pak to už půjde lepší udělat druhý krok. Ale musíte chtít a né vymýšlet krávoviny a důvody, proč to nejde řešit. Já Vás odtud nemohu nakopnout, abych Vás naštval a Vy začal jednat. Kdybyste napsal o svých problémech více, třeba by se zase dalo jinak pomoci, ale je to Vaše věc. A neříkejte, že jsou to jen blbé řeči, co Vám tady ostatní radí. Chtějí Vám pomoci, třeba neví co zrovna prožíváte, ale snaží se Vás pochopit, nic jiného udělat nemohou. Ale nepočítejte, že Vám někdo tady dá popis na bezbolestnou sebevraždu. Jakub
Kvuli jednomu nepodarenemu vztahu a depresi se sebevrazdit? Myslite, ze nikdo jiny nikdy nebyl v podobne situaci? Ale prosim Vas, Lide a velke lasky se rozchazi dnes a denne. Sebevrazdi se jen srab, ktery se neni schopny prestat litovat a dokola se nimra v bolesti, misto aby zvednul hlavu a zadek a zacal s tim neco delat.
Sebevrazda hlady? Pokud si prejete mucive trapeni, nasel jste to prave. Vite, tady ty vykriky - umru hlady atd., jsou v depresi zcela normalni. 99% lidi, co takto nahlas uvazuji nebo si dokonce nechaji o spravnem zpusobu sebevrazdy radit na verejnem foru, to nemysli vazne a v podstate jen vola o pomoc.
Vy si potrebujete odpocinout, provetrat hlavu a znovu najit pevny bod, o ktery se muzete oprit. Nikoli ovsem sex na jednu noc a cizi zensky. Je snad nad slunce jasne, ze v tezke depresi nemate na nic naladu a ani sex nepujde.
Klidne se sverte do odborne pece, ale hlavne nesedte doma a nelitujte se. Tim akorat depresi zhorsite.
A nejsou to jen reci - jak rikam, nejste sam, kdo zazil bolestivy rozchod.
Ono to přišlo plíživě, ztráta zajmu o ženy, nedostatečná chuť na sex, nedostatečná chuť na cokoliv... a do toho všeho tohle, ale to je možná důsledek toho všeho.
Ted tedy nechápu, co tím myslíte, že to přišlo všechno postupně. To jste měl nejdříve nechut na sex, ženské a na všechno kolem?A teprve potom Vás přítelkyně vyhodila? Jestli je to tak, tak by to chtělo zajít za odborníkem, třeba jste nějak nemocný.Může to být deprese, nebo něco jiného, když jste postupně ztrácel zájem o okolí. Začít být z ničeho nic ke všemu apatický, není normální, tady musí být nějaká příčina.
...běž se ožrat.někdo v mém okolí byl taky na dně.Skoro se oběsil.Štěstí měl v tom,že si vybral blbýšpagát-urval se s ním.Polámal si obě nohy a je od té doby moc rád na světě.Takže nedělej hovadiny a vypij si mozek z hlavy.Pak si vyleč kocovinu a začni dělat něco rozumější.
Tak alkohol v žádném případě, bud chlap a rozchod s dívkou musíš unést i kdybys jí moc miloval. Nikdy nezapomeneš, ale čas vše zahojí, a pojedeš nanovo. Říkej si, že žádná velká láska nekončí dobře, příště trochu přibrzdi, dej si čas a nehrn se do toho zase po hlavě. Alkohol naopak je velmi nebezpečný rádce, vím to z vlastní zkušenosti, na co by jsi normálně odvahu nenašel tak když se napiješ můžeš udělat spoustu lbostí, za který se pak když vystřízlivíš stydíš.
Přežila jsem otravu fridexem, bolestná vůbec nebyla, chvíli jsem zvracela a pak o sobě vůbec nevím. Když dojela sanitka to už jsem taky nevěděla, musely mě resuscitovat, týden jsem nedýchala vůbec, dýchaly za mě přístroje na JIP, pak jsem ležela na ARU a na dialíze, můj zdravotní stav byl vážný, selhávaly mi játra a ledviny, teď už je to celkem OK, ledviny mi pracují na 95%, nechtěla jsem žít, ale jsem ráda, že jsem to přežila takto, mohlo to být ještě horší... Fridex určitě nepij, i když to nebolí a chvilku ti bude špatně nestojí to za to, co se děje, když tě pak zachraŇují, sice jsem o sobě týden nic nevěděla, pač jsem byla v umělém spánku, ale ty halucinace, když jsem se probírala, pavouci, kraby, myši, kočky...atd, spousta věcí bez smyslu... všechno mě to žere, dnes je to měsíc a stále se nemůžu vzpomatovat, važ si života a nedopusť fridex, mě stačilo, že mě tak musela vidět moje rodina, na ventilavci, dialýze, kapačkách v komatu, dávaly mi přesto 20-40% života, hrozilo, že mi nebude fungovat mozek, já měla štěstí, že žiju takto, ty ho mít nemusíš, proto neryskuj. Hodně štěstí.
Tomu neverim. Fridex jako takovy je silna chemikalie, ktera rozezira vnitrnosti a to se snazi tlumit prave jarta a ledviny, ktere jsou pak postizeny nejvic. Dnes jsem se ptala kamarada z rychle, zda je otrava fridexem bolestiva. Koukal na me jako na magora, pry jestli si myslim, ze silna rozezirajici chemikalie zpusobujici otravu nezpusobuje zadnou bolest... navic odbouravanim vznikaji v ledvinach krystalky kyseliny, ktere ledviny ucpou, coz bude jiste taky bezbolestne...
No každý to asi snáší jinak, já si toho moc nepamatuji. V noci sem měla halucinace a zvracela jsem, pak už nic nevím, byla jsem v bezvědomí, prošla resuscitaci, selhání plic, byla jsem týden v umělém spánku, nic mně bolet nemohlo, byla jsem napojená na kyslík aby se rozhýbaly plíce. Akutní selhání ledvin a selhávání jater. Byla jsem pod lékama, kapačkama a spala jsem, takže mně nic bolet nemohlo, už ani nevím, jak jsem se z domů dostala do nemocnice, probrala jsem se 7 den na ARU s halucinacema. Vším čím jsem si prošla nevím, tlumily mě léky abych spala. Nemusíte mi věřit, ale kdyby se to nestalo, nepsala bych o tom. Vzhledem k tomu, že mám vysoký tlak a cukrovku, to moje tělo bralo asi jinak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.